Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dugoočekivani singl

Pavel nam donosi 'Sunce', proljetno-ljetnu gospel himnu

Već na prvo slušanje svi se slažu - 'Sunce' je pravi razigrani hit koji će naslijediti najveće uspješnice benda

Image
Foto: More Magnets
Tabloid.hr/ 29.4.2019. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dugoočekivani novi singl Pavela je vani! 

Proljetno - ljetna gospel himna 'Sunce' sjajno je nadopunjena zborom i puhačima, a već na prvo slušanje svi se slažu - 'Sunce' je pravi razigrani hit koji će naslijediti najveće uspješnice benda! 

"Sunce je zadnji demo koji smo predstavili bendu kad smo birali prvi singl, snimili smo je taj dan ne misleći da će se išta bitno dogoditi, ali je ljudstvo odmah graknulo da žele baš nju. Napisana je prije par godina, međutim izmijenili smo je aranžmanski, ubrzali najmanje 40-ak BPM-ova, stavili zbor i puhače i tako dobili ovakvu 'svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem' gospel pjesmu. Selfhelp je u modi", rekao je o pjesmi Aljoša Šerić.

Image
Foto: More Magnets
Image
More Magnets

FOTO: More Magnets 

'Sunce' je dokumentarističkim prikazom oživio redatelj Filip Filković Philatz (More Magnets) koji je, osim nastanka pjesme, vjerno prikazao i odličnu atmosferu unutar benda koji je spreman za 'Sunce', ljeto i nove hitove s potpisom Pavela!

Tekst i glazbu potpisuje Aljoša Šerić, a produkciju, mix i mastering Srđan Sekulović Skansi. Pjesma je snimljena u RSL studiju (Novo mesto) i Lemon Production studiju Srđana Sekulovića Skansija

U pjesmi su gostovali Greenhouse brass (Zvonimir Bajević, Antonio Geček, Oliver Ereš, Marin Frketin) te prateći vokali Karmen Matković Melki, Daria Hodnik, Vladimir Pavelić Bubi i Dragan Brnas Fudo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Produkciju spota i DOP potpisuje Renata Lučić, scenografiju Ivan Turkalj, rekvizite Antea Piplica, a montažu Filip Filković i Renata Lučić.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svestrani mladić

Kako je zagrebački arhitekt Vid Juračić postao najveća hrvatska YouTube senzacija? Otkrio nam i ljubavni status

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba