Ostalo

'Pet na pet': Žigo i Nevenka oči u oči prvi put nakon ljubavnog brodoloma!

Prva epizoda je na rasporedu 3. listopada u 19:15 samo na RTL-u

Promo
27.09.2016 15:08

Novu sezonu popularnog kviza Pet na pet " svečano otvaraju dvije ekipe sačinjene od legendarnih i uvjerljivo najslavnijih sudionika dokumentarne sapunice Ljubav je na selu". U ponedjeljak, 3.listopada, svoje će znanje, sreću i snalažljivost odmjeriti ekipe Skandal" i Žigini", predvođeni jednim i jedinim Goranom Žigom , pastirom iz Lučana i osebujnim glazbenikom Medom Skandalom iz Pule, dok u nastavku tjedna slijedi dugoočekivani okršaj – Žigo i njegova nesuđena Nevenka Bekavac ponovno će se naći oči u oči i u to kao predvodnici suprotstavljenih ekipa u kvizu Pet na pet".

U Žiginoj ekipi je i provodadžija Nediljko Babić , poznatiji kao Gangster te slavni par iz prošle sezone Ljubav je na selu", Sara Hrnčić i Mihael Sklizović koji su, po završetku snimanja, svoju vezu okrunili brakom i sinom. To nije pošlo za rukom Žigi i Nevi, a ona u popularnom kvizu ima odličnu priliku vratiti mu milo za drago jer ju je poslao kući.

Žigo i Nevenka

(Vijesti.hr)

U tom će joj naumu pomoći i kolegice koje su također tražile ljubav na selu, a predvodi ih nezaobilazna Vita Maslačak .Bilo je zabavno iskustvo, a ja sam pogodio sve točno. Divno je bilo vidjeti sve, a Neve moja, čujemo se ona i ja tu i tamo kada mi je dosadno pa me ona nasmije. Najviše sam se razveselio svom kumčetu, malenom Borni, sinu od Mihaela i Sare ", kazao je Žigo. Jedan od najpopularnijih kvizova "Pet na pet" ulazi u novu sezonu koja će ponovno zabaviti gledatelje i predstaviti kandidate koji će ih nasmijati i oduševiti svojim odgovorima i pozitivnim timskim duhom.

Žigo i Nevenka

(Vijesti.hr)

Nezaobilazni i popularni Davor Dretar Drele i ekipa kviza za šestu sezonu pripremaju i razne novitete jer, kako kaže Drele, "broj šest se smatra najharmoničnijim od svih jednoznamenkastih brojeva, spaja obitelj u jedno i brine se o drugima. Šestica više voli davati, nego primati." Upravo zato, zahvaljujući snazi "šestice", želja za pobjedom će biti još veća! Tim koji bude najbolji i ostvari pet uzastopnih pobjeda i tri igre brza lova', uz već osvojenih 20.000 kuna, zaradit će i dodatnih 30.000, tj. sveukupno primamljivih 50 000 kuna! Kviz će, među ostalim, u studiju ugostiti mnoge poznate osobe, gledat ćemo i natjecanje najboljih timova u proteklih pet sezona, te dobiti magistre i kumove "Pet na pet".

Žigo i Nevenka

(Vijesti.hr)

Drele će, kaže, uvesti još više 'stand up' komedije kako bi svaku novu sezonu bio što originalniji, te time iznova zabavio natjecatelje i publiku. U ovoj sezoni nas očekuje i petstota epizoda za koju naš voditelj priprema mnoga iznenađenja i sigurnu zabavu, no o tom po tom! Stoga ne propustite novu sezonu omiljenog kviza – prva epizoda je na rasporedu 3. listopada u 19:15 samo na RTL-u !

Žigo i Nevenka

(Vijesti.hr)