Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GDJE STE BILI 18 GODINA?

Pet Shop Boys u savršenom pop mjuziklu

Chris Lowe i Neil Tennant raspametili su Cibonu i potvrdili kako su njihove pjesme još uvijek sinonim za inteligentnu pop glazbu.

Vedran Harča/ 30.11.2009. u 15:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Chris Lowe i Neil Tennant u nedjelju su nam u ugodno ispunjenoj Ciboni pružili mnogo više od običnog koncerta - stalne promjene scenografije, kostimografije, animacije na videozidovima i akrobacije plesača stvorile su dojam da se nalazite na najzabavnijem mjuziklu ili kazališnoj predstavi.

Što se same glazbe tiče, još jednom se pokazalo kako Pet Shop Boyse mirne duše možemo proglasiti sinonimom za inteligentni pop, potpuno nezainteresiran za praćenje bilo kakvih trendova.

Koncert je trajao sat i pol, no svima u dvorani premalo bi bilo i tri puta toliko. Početne probleme sa zvukom riješili su već nakon 10 minuta, nakon čega nam ništa nije moglo pokvariti uživanje u "Suburbiji", "It's a Sin", "Go West" i drugim pjesmama koje već odavno uživaju status evergreena popularne glazbe.

Trijumfalni povratak zaokružen je zbornim pjevanjem najvećih hitova britanskog dvojca, poslije čega nam je preostalo tek poželjeti da novi susret s Pet Shop Boysima nećemo čekati 18 godina.             

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIKA ANTOLOS

Bivšu Feminnemku spasila je vjera, a napokon je progovorila o neobičnom braku s ruskim poduzetnikom: 'U korektnim smo odnosima'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba