Ostalo

Petar Grašo nije od onih koji će iskakati iz paštete, a evo što misli o kolegama koji to čine

Osam dugih godina trajala je njegova pauza od scene. A onda se vratio hitom 'Uvik isti' i postao predmet žudnje svih medija

Ana Miščević
01.12.2016 18:10

Vratio se megahitom, izbacio album i kad su se obožavatelji opet 'nakačili' na njega, najavio je pauzu koja je odjeknula poput bombe. Petar Grašo opet se povlači sa scene!

"Znači odgovor je ne, ja se ne povlačim. Odgovor je jasniji taj da mene čeka album. Moj odgovor zapravo je bio da ja ne mogu robovati sljedećih deset godina tome da izbacujem pjesme svaka tri mjeseca, da šaljem neke slike, polujasne, polunejasne normalnome mozgu da bi izašao na naslovnici nekog portala", kaže Grašo.

A da ih kojim slučajem šalje, Grašo bi svakako bio 'vruća' roba. Ovako, s tek pokojom objavom sa koncerta, Grašo zaostaje za barem nekoliko tisuća fotografija od nekih svojih kolegica.

"Eventualno neka dobra slika koja me se dojmi neke prirode ili nešto. A ne da ih napadam iz kade, ispod tuša, ispod kamina, ispod tepiha... To ne mogu i to mi se pomalo i gadi", poručio je.

Najtraženiji često trebaju i neki najskrovitiji kutak samo za sebe. Svoju je intimu s pjevačicom Danijelom Martinović upravo zagurao u to skrovito mjesto. No spoznaja da je i ona svoju skrila pred njim, a prokazala je u nedavno objavljenoj knjizi Šalabahter života, vjerujemo nije bila laka.

"Drago mi je da je ona to napravila u jednoj potpunoj izolaciji, u potpunoj tišini, sama ispred sebe i svijeta. Ja nisam znao da se to dogodilo i bio sam strahovito iznenađen dubinom kojom je taj knjiga napraveljna", rekao je Grašo.

U Danijeli je pronašaosve što u ženi traži. I dan danas je u nju zaljubljen. "Za mene je prava žena žena sa kojom možeš pričati, žena koja nakon toliko dugo godina ima strpljenja, toleranciju, jedanki žar da sve to bude onako kako treba i da prije i poslije svega stoji ljubav", kaže.

Ljubav će širiti Grašo na novogodišnjem dočeku na splitskoj rivi koja je uz Danijelu, zasigurno, u njemu ostavila neizbrisiv trag.