Ostalo

Petru Graši na pozornici se pridružio Tonči Huljić: 'On je kada sam ga upoznao postao familija'

Splitski glazbenik Petar Grašo u petak je održao koncert pred punom zagrebačkom Arenom. Oduševljena publika njegove najveće hitove pjevala je u jedan glas, a na pozornici mu se pridružio i Tonči Huljić

T.M.
19.03.2022 01:08

''Na vama ovo počinje i na vama ovo završava'', rekao je Petar Grašo nakon spektakularnog koncerta u zagrebačkoj Areni. Suze, smijeh, i puno dobrih pjesama nešto su što je obilježilo ovu večer, a publika je veliku dvoranu napuštala s osmijehom na licu.

Pročitajte još
Petru Graši na pozornici se pridružio Tonči Huljić: 'On je kada sam ga upoznao postao familija'

''Ako me pitaju'', ''Nisam više ja s njom'', ''Moje zlato'', ''Jel' ti reka ko'', samo su neki od velikih hitova splitskog slavuja s kojim je publika pjevala u jedan glas. Ni Petar nije krio da mu je ovo jedna od najljepših večeri u životu, a kada se pregovaralo o detaljimakoncertanije mogao niti zamisliti da će, kao što je rekao, sat vremena nakon nastupa ući u 47. godinu.

Petar Grašo

(FOTO:Slaven Branislav Babic /Pixsell)

Na pozornici mu se pridružio i gost iznenađenja, a riječ je o glazbeniku TončiHuljiću koji je otpjevao tri pjesme i publiku podigao na noge. ''On jekada sam ga upoznao postao familija'', najavio je Petar oca svoje supruge Hane Huljić.

''Kako je ovo jedna familijarna večer i vi ste dio ove familije'', rekao je Tonči pa zapjevao svoju ''Providencu''.

Petar Grašo

(FOTO:Slaven Branislav Babic /Pixsell)

I sutra, 19.ožujka 2022.,radi iznimno velikog interesa publike,zakazan je drugi koncertte će Petar Grašo još jednomzapjevapred zagrebačkom publikom! Kako je i sam rekao večeras za RTL.hr, neizmjerno je ponosan na to što je upravo njemu pripala čast da nakon pune dvije godine održi najveći koncert u Hrvatskoj.