Ostalo

Petar Grašo za RTL.hr prvi put o mlađoj sestri Bugi: 'Ona je normalna, prekrasna i duhovita osoba...'

Glazbenik Petar Grašo prošlog je petka održao svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni, a kako je u isto vrijeme bila i Večernjakova ruža, nagradu za glazbenika godine morao je preuzeti netko drugi. Ta čast pripala je njegovoj sestri Bugi, a o njoj je po prvi put sada govorio za RTL.hr

Antonija Šipušić
21.03.2022 13:30

Glazbenik Petar Grašo vjerojatno je najispunjeniji čovjek u ovim trenucima. Prvo je dva dana zaredom nakon dvije godine pauze od velikih koncerata napunio zagrebačku Arenu, u subotu je s desetak tisuća ljudi proslavio svoj rođendan, a na putu je i njegovo prvo dijete sa suprugom Hanom Huljić Grašo . Obitelj je uz njega, a jedna od najvećih potpora iz sjene, žena o kojoj se ne zna puno, koja se ne voli eksponirati niti privlačiti pažnju je njegova sestra Buga Grašo Radošević . Upravo je onaprošlog petka na dodjeli Večernjakove ruže u Grašino ime preuzela nagradu za glazbenika godine.

"Ovo mu je druga Večernjakova ruža i sigurna sam da je ovo njegov najljepši poklon za njegov sutrašnji rođendan, hvala još jednom", rekla je glazbenikova sestra. Nakon subotnjeg koncerta s Grašom smo, koji inače ne voli pričati o privatnom životu, razgovarali o tomekako to da je njoj pripala ta čast.

Vjekoslava Huljić i Buga Grašo

Izvor: Zvonimir Barisin/Pixsell

"Nije njoj to nikakva čast. Ona i ja smo sestra i brat. Mi smo krv, familija. Dapače, ona čak to nije niti htjela. Ona je osoba koja je apsolutno samozatajna. Nema Instagram profil, doista je samozatajna. Normalna, prekrasna, duhovita osoba. Malo je negodovala, ali nije bilo druge opcije. Eksponirala se u javnosti više nego što je htjela", rekao je odlično raspoložen Petar Grašo, koji je nakon koncerta s obitelji i najbližim prijateljima otišao još jednom proslaviti rođendan.

Buga je Grašina mlađa sestra koja s partnerom, košarkašem Leonom Radoševićem živi u Berlinu jer on igra za tamošnji klubFC Bayern Munich.

U braku su dobili i kćerkicu Leni. Prati ga na gotovo svakoj utakmici, a osim s Grašom, u medijima ju često povezuju i s Viktorijom Rađom . Inače, njezin brat je veliki obiteljski prijatelj s bivšim košarkašem i njegovom suprugom.

Prošle godine s Rađama je Buga boravila nekoliko dana u Bostonu, a s idiličnog odmora na društvenim mrežama podijelili su brojne fotografije na društvenim mrežama.

Pročitajte još
Sve fotografije s vjenčanja godine na jednom mjestu! Pogledajte kako su Grašo i Hana ušli u brak