Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
jednoglasna odluka

Petar i Borko pobjednici su showa 'Tri, dva, jedan-peci!'

Glumački par je nakon gotovo tri sata pripreme torte na kat i i 'izvanrednog' zadatka odnio pobjedu i prikupio novac za udrugu 'RTL pomaže djeci'

Image
Tabloid.hr/ 22.12.2017. u 9:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Sretni smo zbog pobjede i što smo dobili ovu lijepu plaketu. Ali ništa to nije važno. Bitno je da smo sudjelovali u humanitarnoj sezoni showa i da osvojeni iznos od 25.000 kuna ide udruzi „RTL pomaže djeci“, u ruke onima kojima je to najpotrebnije“, kažu Petar Ćiritović i Borko Perić, pobjednici celebrity izdanja showa 'Tri, dva, jedan – peci!'.

Nakon gotovo tri sata pripremanja torti na kat, Petar i Borko su, zajedno sa svojim suparnicama, Barbarom i Marom Nola te Ornelom Višticom i Josipom Bortiek Klobučar, s nestrpljenjem iščekivali komentare i ocjene žirija. Neke su torte imale sočne biskvite, druge fantastične kreme, a treće su izgledale kao da su došle iz profesionalnih slastičarnica.

Image
Foto:
Image

S obzirom da je bilo teško naći zamjerke, bilo je za očekivati da će sve tri torte imati i iste ocjene – ukupno 28. A to je značilo da bi o pobjedniku trebao odlučiti mali, skromni puding od maline, koji su natjecatelji dobili kao „izvanredan“ zadatak dok su čekali da im se torte ohlade u hladnjacima.

Image
Foto:
Image

Međutim, žiriju je bilo teško pronaći pobjednika na osnovi pudinga pa su Ana Marcelić, Tomislav Špiček i pridruženi član Mate Janković, odlučili vijećati u osami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

"Morali smo se povući kako bismo zajedno donijeli odluku o pobjedniku, ali na temelju torti, za koje su natjecatelji uložili tri sata truda i rada. Odlučivale su zapravo nijanse, detalji, jer su skoro sve tri torte bile podjednako ukusne“, kazao je Špiček prije nego li je Petra i Borka proglasio pobjednicima. To je bila jednoglasna odluka žirija zbog njihovog truda i izraženog natjecateljskog duha.

"Apsolutno sam sigurna da je njihova pobjeda zaslužena. Bili su fantastični u svakom segmentu natjecanja“, kazala je Barbara, a s njom se slažu i Ornela i Josipa.

Upravo se čita

Image
PRIJAVI SE U NOVU SEZONU!

Gdje su danas pobjednici 'Superpara'? Jedni spremaju vjenčanje, drugi ljetos dobili prinovu, a treći se bacili u poljoprivredu

"Jednaka bi bila sreća da je bilo tko pobijedio. Svi smo u jednom trenutku rekli da nam je tako svejedno tko će pobijediti jer smo svi dali sve od sebe. Drago nam je!“.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BLAGDANSKA GLAZBA

Ovo su najbolje domaće božićne pjesme! Donosimo vam klasike koji blagdane čine ljepšima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba