Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NIRMAL SE RASPLAKAO, NEMEŠ ŽELI VAN IZ KUĆE

Pijani Lester opasno se napalio na Emu

Big Brother priredio je još jedan tulum za stanare. I ovog puta uz alkohol su otpustili sve kočnice i pokazali neka druga lica. Marijana želi poljubiti ženu pred Nemešom, a Lester je lupao pijanu Emu po guzi.

RTL/ 27.4.2011. u 8:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Još jedna vatrena noć uz alkohol prošla je u BB kući. Bigi je stanarima priredio tulum, a alkohol je tekao u potocima. Ema je ohrabrena s nekoliko pića bila glavna atrakcija večeri. Izvela je svoj već poznati ples i drmanje guzom koje je očaralo pripitog Lestera.

Lupkao ju je po guzi, a kasnije i vidno uzbuđen grlio. Emi se to očito jako svidjelo. Njeno veselje nastavilo se na kolicima za hranu na kojima ju je po kući vozikao veseli Horvat.

Za to vrijeme je u vrtu "kao kišna godina" plakao Nirmal zbog Marijane. Ona i Nemeš su mu potom prišli i neko vrijeme ga grlili. To je bilo dovoljno da bi jedni drugima priznali ljubav.

Grljenje u troje očito je potaklo Marijanu da "ozbiljno" razmisli o nekim budućim trojcima. Tako se poželjela ljubiti sa ženom pred Nemešom, a ne bi joj smetalo da to bude njihova novopečena kuma Bojana. I Nemešu se ta ideja svidjela.

Večer je završila raspravom Nemeša, Bojane, Nikole i Marijane zbog koje je Nemeš poželio izaći iz kuće. On je zaprosio Marijanu, a ona ga je odbila rekavši da je neiskusan za odgajanje djeteta te da je ona svojim ponašanjem u kući upropastila sretno djetinjstvo svoje kćeri.

Bojana joj je bez dlake na jeziku odgovorila da je o tome trebala misliti puno ranije.

"Zašto si bila džukela prije mjesec dana? Zašto? Zbog sebičnosti! Samo da tebi bude lijepo! Što tada nisi mislila na nju? Misliš da je već nisi povrijedila? A sad ćeš povrijediti sve oko sebe!", rekla je ljutita Bojana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zbog čitave situacije Nemeš je bio bijesan i povrijeđen pa je nogom šutirao sve što mu se našlo na putu.

Više pogledajte na bigbrother.rtl.hr.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SDP-OVKA IZ PULE

Tko je Sanja Radolović? Samozatajna mlada saborska zastupnica besprijekornog modnog izričaja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba