Play ponuda
Play ponuda
IPAK PRAVA LJUBAV

Pink se godinu dana nakon razvoda pomirila sa suprugom?

"Nikad neću dopustiti da me frajer vrti oko malog prsta", nekad je govorila Pink, a danas plazi za Careyem Hartom i razmišlja o pomirenju.

Image

pink pink

D.K./ 22.1.2009. u 10:56
Play ponuda

MALIBU - Prema pisanju magazina US Weekly, pjevačica Pink odlučila je dati drugu šansu bivšem suprugu Careyu Hartu, za kojeg je u nekoliko navrata rekla da će, "unatoč razvodu, ostati ljubav njezinog života". Par se, naime, ponovo počeo zajedno pojavljivati u javnosti, a Hart se navodno opet uselio u njezinu kuću, i to na datum kojeg bi, da se nisu razveli, proslavili (tek) drugu godišnjicu braka.

"Njihov odnos zapravo nikad nije završio. Pink je luda za Careyem, ali ovog puta želi biti oprezna. Brak im je došao na kušnju jer se nisu često viđali, a sad je, nakon pauze, jasno da su stvoreni jedno za drugo", rekao je izvor američkim medijima. Pink je na američkoj televiziji prije nekoliko tjedana priznala da se prenaglila kad je supruga prije godinu dana istjerala iz kuće: "Takva sam, eksplozivna... Možda sam mu mogla dati drugu šansu, ali sad više nije bitno. On je zauvijek u mom srcu".

Pink i Carey Hart družili su se i nakon razvoda - on je pristao glumiti u njezinom spotu za pjesmu "So What", koja se na vrhu američke top liste singlova zadržala pet tjedana. Zahvaljujući njihovom druženju pred kamerama, spot je već osvojio brojne nagrade, a Pink bi za njega mogla osvojiti i Grammyja. Njezin aktualni album "Funhouse" jedan je od najprodavanijih u SAD-u, a obožavatelje trenutno oduševljava novim spotom "Sober".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ekskluzivno doznajemo

Luka Šulić i njegova zaručnica postat će roditelji: lijepa Tamara je u prvim mjesecima trudnoće

Play ponuda

Više s weba