Ostalo

Piruška Canjuga puštena iz Remetinca! Njezina srećonoša opet je funkcionirala?

Nekad ugledna poslovna žena, Piruška Canjuga poznata je i kao dama koja itekako drži do svog imidža, u koji je brižno ugradila i svoj vizualni identitet

RTL.hr
25.11.2021 16:40


Bivša zagrebačka tužiteljica Mirela Alerić Puklin i Piruška Canjuga puštene su iz pritvora u Remetincu. Istražni zatvor bio im je određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke pa su puštene čim su ispitani svi svjedoci koji su u odnosu na njih predloženi. Čini se da je glamurozna torbica Piruški Canjugi opet donijela sreću!

Naime, kultni model Stelle McCartney gospođa Canjuga nosila je kada je odlazila u pritvor - oba puta. Prvi put nosila ju je kada je u listopadu 2017. napuštala svoj dom na zagrebačkom Tuškancu. Glamurozna Piruška otišla je tada u kaputu leopard uzorka, s efektnom torbicom na ramenu. Par dana kasnije suprug Zlatko Canjuga raširenih ju je ruku dočekao, a ona je sa svojom sretnom torbicom otišla kući.

piruška canjuga

(FOTO: Igor Soban/PIXSELL)

No, torbica nije pala u zaborav. Dapače, Piruška ju je i četiri godine kasnije sa sobom odnijela u pritvor. Da joj je donijela sreću, govori i činjenica da su torba i njezina vlasnica ponovno stigle u velebni dom smješten u elitnom zagrebačkom kvartu.

Piruška Canjuga, Agrokorova menadžerica, isto je nekoliko noći spavala u pritvoru

(FOTO: Marko Prpić/PIXSELL)

Podsjetimo, popularni model Falabella izrađen je od eko kože, a tijekom posljednjih godina mnoge fashionistice su mu se okrenule kao novom modnom klasiku. Našao se i u interpretaciji mnogih high street brendova. Praktična crna torba s efektnim lancem otad drži popularnost, koju ne ometa niti cijena od oko šest tisuća kuna.