Play ponuda
Play ponuda
PISMO KATOLIČKOM TJEDNIKU

Pitao 'Glas koncila' ima li seksa u raju!

Jedan mladi čitatelj poslao je pismo redakciji katoličkog tjednika u kojemu traži odgovor na pitanje: Ima li u raju seksa? Pročitajte što mu je dežurni teolog odgovorio.

Image
Foto: Photos/ilustracija
S.M./ 19.6.2012. u 11:04
Play ponuda

Jedan 25-godišnji student poslao je katoličkom tjedniku Glas Koncila pismo u kojem se požalio kako nema djevojku, no da često susreće ženske osobe na ulici, televiziji ili u kafiću, a kada ih ugleda - zamišlja ih u krevetu, piše Večernji list.

"Imam seksualne maštarije, što mislim da je normalno. Radujem se što ću naći djevojku i što ću, ako Bog da, imati djecu, voljeti i živjeti zajedno. Mene zanima sljedeće: Ima li u raju, kako tvrde svi da je to jedan velik prostor u kojem se svi vesele i raduju itd., ima li tamo seksa ili kakvih sličnih seksualnih zadovoljstava", pitao je znatiželjni čitatelj.

Dežurni teolog Glasa Koncila odgovorio mu je kako u raju seksa nema!

"Posve je proizvoljna vaša pretpostavka da je raj prostor jer time zemaljsko prenosite u raj koji nadilazi sve zemaljsko, a u raju se ljudi - kako je rekao Isus - nit žene nit udavaju", odgovorio mu je teolog koji ga je upozorio da griješi jer misli da je "normalno" da djevojke koje susreće zamišlja sa sobom u krevetu.

"Vi, naime, ne vodite dovoljno računa o čistoći svog srca i svoje mašte...Na tome biste trebali raditi, a najbolje bi bilo da Vam u tome pomogne duhovnik, ispovjednik ili svećenik s kojim ste bliski. Spolna mašta je dobra ako pomaže u procesu rasta i ako vodi k zdravoj i zreloj spolnosti", procijenio je teolog, no i prekorio mladića jer mu se "čini da kod njega maštanje k tome ne vodi".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba