Ostalo

Pjesma 'Brutalero' Luke Nižetića dobila senzacionalan spot i novo gostovanje

Pjesma 'Brutalero' s kojom se Luka Nižetić natjecao na ovogodišnjoj Dori osvojivši na kraju visoko treće mjesto, dobila je i svoje video izdanje.

Tabloid.hr
25.03.2019 13:10

Uz spot dolazi inova, ponešto izmijenjena i osvježena verzija pjesmes novim aranžmanskim momentima i zanimljivim inozemnim gostovanjem. Naime, u novoj verziji "Brutalera" gostuju Tapo&Raya , dvojac iza brojnih španjolskih ljetnih hitova s milijunskim pregledima na YouTubeu.

"Iznimno nam je zadovoljstvo bilo surađivati s izvođačem kao što je Luka Nižetić . Moramo reći da i prema Hrvatskoj imamo veliko poštovanje što se tiče kulture i naroda, jako volimo vašu zemlju. Sigurni smo da će fanovi uživati u "Brutaleru", iznimno plesnoj i energičnoj pjesmi s latinskim ritmovima", istaknuo je dvojac.

Originalan spot koji prati ovu pjevno - plesnu adrenalinsku bombu napravljen je u istom duhu, a iza režije stoji Sandra Mihaljević , dok je Dinko Šimac zaslužan za specijalne efekte. Koreografiju, kao i na nastupu na Dori, osmislila je Larisa Lipovac , a u videu plesne uloge pripale su Martini Ivanković , Mirni Gaberšnik , Dori Ožegović i Marku Mihaljeviću .

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Karakter pjesme "Brutalero" povlačio je za sobom pomaknuti prateći video, drugačiji od svega onoga što sam do sada radio što je u konačnici i postigla redateljica Sandra Mihaljević. Naslonili smo se na vizual pop arta koji je i bio vizualni identitet pjesme na Dori, a za spot smo iskoristili i jedan dio scenskog nastupa iz Opatije. Mislim da spot uspješno vizualizira pjesmu i što je najvažnije prpošan je, kolorističan i pun detalja, pravi strip u kojem je glavna uloga pripala meni (hahah)", rekao je Luka .

Sudeći prema ogromnom broju pozitivnih komentara i podrške nakon nastupa na Dori pjesmi "Brutalero" , koju je pratio pomno isplaniran atraktivan, originalan i efektan glazbeno scenski nastup, mnogi predviđaju status pravog hita.

Pjesma koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Mario Mihaljević već je tjednima na službenoj top listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj te obzirom na sjajne reakcije publike možemo zaključiti da se radi o singlu uz kojeg ćemo bez sumnje plesati u narednom razdoblju i to već 13. travnjakada Luku čeka koncertni nastup u Zadru, 26. travnjau zagrebačkom History klubu, te 04. svibnjau Sisku .