Play ponuda
Play ponuda
'PONOVO'

Pjesma Parnog valjka u manje od jednog dana zasjela na prvo mjesto: Osvojila je trending na YouTubeu

'Ponovo' je u roku od jednog dana preuzeo prvo mjesto na trendingu YouTubea. To je posljednja pjesma koju je otpjevao Aki Rahimovski

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
RTL.HR/ 28.1.2022. u 16:00
Play ponuda

YouTube trending često je mjerilo uspješnosti neke pjesme, spota, općenito videa stoga često pohrlimo pogledati tko je to zasjeo na prvo mjesto. Nakon dominacije domaćeg hita Matije Cveka i Eni Jurišić s pjesmom 'Trebaš li me', tu je palicu preuzela posljednja pjesma Parnog valjka koju je otpjevao pokojni Aki Rahimovski. Niti dan od objavljivanja, 'Ponovo' je zauzela prvo mjesto na trendingu na YouTubeu, a preslušalo ju je više 220.000 ljudi.

"Zbogom maestro, ne mogu pobjeći, ne znam se sakriti od svih tih divnih stihova koji ostaju iza tebe. Počivaj u miru legendo", jedan je od brojnih komentara na YouTubeu. Ljudi su pisali predivne ispovijesti vezane uz njegovu ostavštinu. Kao i uvijek, glazbu i tekst je radio Husein Hasanefendić Hus.

"A s tobom bi ponovo, kada bih mogao", odjeknulo je u četvrtak točno u 15 sati na brojnim regionalnim radijskim postajama, kako bi Akija i na taj način ispratili na posljednji počinak.

Najdugovječniji rock bend na našim prostorima žario je i palio od 1975. godine, a od originalne postave, u bendu su ostali samo Aki i Hus. Njegov prijatelj i kolega više od četrdeset godina suradnje i prijateljstva uspio je sažeti u svega nekoliko rečenica, što na komemoraciji u zagrebačkoj dvorani Lisinski, što na sporovodu na Mirogoju. Predivne su to riječi i još će se dugo pamtiti. 

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Image
Emica Elvedji/PIXSELL

Izvor: Emica Elvedji/Pixsell

"Često je bio kamenčić u mojoj cipeli, pola mojih bora je zbog njega, ali je zbog njega sve imalo smisla. Ispunjavao mi je dušu i srce... Sudbina ovakvih zvijezda je da odu u ovakvim megaeksplozijama, iako bih ja volio da smo kao starčići sjedili na klupici i hranili golubove dok nam mlađarija dolazi u posjet”, rekao je Hus o svom velikom prijatelju, jedva suspregnuvši suze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba