Ostalo

Pjevač Hari Mata Hari u šoku: Iz hotelske sobe mu ukrali sat u vrijednosti od 110.000 kuna

Čini se da više neće vrijedne stvari ostavljati u sobama hotela

Tabloid.hr
10.03.2020 10:20

Bosanskohercegovački glazbenik Hari Mata Hari sigurno više nećesvoje vrijednosti ostavljati u hotelskim sobama. Naime, portal Express je prenio kako je pjevač ostao bez Rolexa vrijednog oko 110.000 kuna i to nakon finalne večeri Beovizije u Beogradu.

Navodno je sat nestao pod nerazjašnjenim i upitnim okolnostima iz njegove sobe, a to je shvatio tek nakon što se vratio u hotel.

"Hari je ostavio sat na stolu u hotelskoj sobi i otišao na nastup. Nije ni pomislio da sat može nestati. Kadse nakon nastupa vratio u sobu, bio je šokiran. Odmah je sišao na recepciju prijaviti nestanak i zatražiti snimku sigurnosnih kamera . Osoblje mu je izašlo u susret i odmah su mu dali snimke na uvid", otkrio je blizak izvor za Express.

"Osim čistačice koja godinama radi u hotelu, nitko nije primijećen u hodniku na prvom katu. Nikome nije bilo jasno kako je moguće da pjevaču nestane vrijedan sat, dok ponovno nisu ušli u sobu i vidjeli da je zaboravio zatvoriti vrata terase ", zaključio je izvor i dodao kako je lopov ušao kroz balkonska vrata.