Play ponuda
Play ponuda
hrvatski justin timberlake

Pjevač Matija Cvek otkrio kako je upoznao djevojku Niku i zašto je odustao od nogometa

Svestrani Matija Cvek u posljednje vrijeme pokazuje svoje brojne talente, a zašto je odustao od onog nogometnog, saznajte u nastavku

Petra Gajšak/ 6.4.2019. u 18:30
Play ponuda

Iza ovog talentiranog glazbenika brojni su nastupi i raskošne pozornice, no najveću je tremu ovaj Zagrepčanin imao kada je trebao ocijeniti našu estradu. "Ocijenjujem je kao mnoštvo talentiranih ljudi", našalio se simpatični Matija.  

>>Tko to Matiju Cveka pravi ludim?

No, u moru punom estradnih riba, jedan mu je izvođač ipak posebno prirastao srcu, a to je jedan jedini Dino Dvornik.

A kada je ljubav u pitanju, Matija uživa u vezi s mladom pjevačicom Nikom, no osvojiti je možda i nije bilo tako glatko. "To je definitivno nedokučivo pitanje. Upoznali smo se na snimanju jedne glazbene emisije i od toga prvog dana, kada smo propjevali skupa, valjda je sve nekako profunkcioniralo. Kliknuli smo na svim razinama, to je možda najbitnije", rekao nam je iskreno Matija. 

Kliknuo je Cvek i s publikom koja jedva čeka njegov prvi album, a mnoge je oduševio i svojom svestranošću kada je posudio glas u poznatom animiranom filmu "Korgi: Kraljevski pas velikog srca". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Imao sam veliku tremu uopće ući u sinkronizaciju. To je moja prva glumačka uloga i nitko nije bio ponosniji od mene samoga u tom trenutku kada sam pogledao film", priznao je. 

>>Matija Cvek otkrio s kim on laje na mjesec

Ovaj nekada perspektivni nogometaš Intera iz Zaprešića koji se zbog ozljede ipak morao odlučiti za pjevanje, čini se, nije promašio, a sudeći po viđenom, čeka ga i više nego blistava pjevačka karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
TADA SU BLISKIJI

Ismet i Azelma prisjetili se početaka zajedničkog života: 'Najviše volim kad nemam novca'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ostavljaju svijeće

Evo kako izgleda rodna kuća Olivera Dragojevića: Ondje je odrastao, a danas je svakodnevno obilaze obožavatelji

Play ponuda

Više s weba