Ostalo

Pjevač Matija Cvek otkrio kako je upoznao djevojku Niku i zašto je odustao od nogometa

Svestrani Matija Cvek u posljednje vrijeme pokazuje svoje brojne talente, a zašto je odustao od onog nogometnog, saznajte u nastavku

Petra Gajšak
06.04.2019 18:30

Iza ovog talentiranog glazbenika brojni su nastupi i raskošne pozornice, no najveću je tremu ovaj Zagrepčanin imao kada je trebao ocijeniti našu estradu. "Ocijenjujem je kao mnoštvo talentiranih ljudi ", našalio se simpatični Matija.

No, u moru punom estradnih riba, jedanmu je izvođač ipak posebno prirastao srcu, a to je jedan jedini Dino Dvornik .

A kada je ljubav u pitanju, Matija uživa u vezi s mladom pjevačicom Nikom , no osvojiti je možda i nije bilo tako glatko."To je definitivno nedokučivo pitanje. Upoznali smo se na snimanju jedne glazbene emisije i od toga prvog dana, kada smo propjevali skupa, valjda je sve nekako profunkcioniralo. Kliknuli smo na svim razinama, to je možda najbitnije", rekao nam je iskreno Matija.

Kliknuo je Cvek i s publikom koja jedva čeka njegov prvi album ,a mnoge je oduševio i svojom svestranošću kada je posudio glas u poznatom animiranom filmu" Korgi: Kraljevski pas velikog srca ".

"Imao sam veliku tremu uopće ućiu sinkronizaciju. To je moja prva glumačka uloga i nitko nije bio ponosniji od mene samogau tom trenutku kada sam pogledao film", priznao je.

Ovaj nekada perspektivni nogometaš Intera iz Zaprešića koji se zbog ozljede ipak morao odlučiti za pjevanje,čini se, nije promašio, a sudeći po viđenom, čeka ga i više nego blistava pjevačka karijera.