Ostalo

Pjevač Sandi Cenov sreću je našao prije 16 godina: 'Uz suprugu i djecu mi je najljepše na svijetu'

Pjevač Sandi Cenov suprugu Ilinu upoznao je prije 16 godina, a pojavile su se njihove fotografije iz tog razdoblja.

A.S.
14.11.2021 14:00

Arhivske fotografije iz 2005. godine s jubilarne 70. obljetnice Zlatne igle prikazale su nam brojna poznata lica, a posebno su se istaknuli pjevač Sandi Cenov i njegova tadašnja djevojka, a danas supruga Ilina .

Na fotografijama par nije skidao osmijeh s lica, a sličan prizor vidimo i danas svaki put kada se zajedno pojave u javnosti.

Sandi i Ilina Cenov

(FOTO: PIXSELL)

Sandi i Ilina u braku su 15 godina, a zajedno imaju dvoje djece. Prije Iline Sandi je ljubio dvije prekrasne misice. Prva supruga tako mu je bila Miss Hrvatske 1994. godine Branka Bebić , danas Krstulović, koja će ostati upamćena kao jedna od dama iz "zlatnog doba hrvatskih misica".

Zanimljivo, Branka je 1994. krunu Miss Hrvatske preuzela od Splićanke Fani Čapalije , koju je Sandi također neko vrijeme ljubio, no s njom je navodno prekinuo zbog Branke koju je dugo osvajao.

Ipak, konačnu sreću Sandi je pronašao s Ilinom koja ga, kako kaže, u cijelosti upotpunjuje.

Sandi i Ilina Cenov

(FOTO: PIXSELL)

Sandi je Ilinu upoznao na poznatom skijalištu Nassfeld, a samo tri mjeseca kasnije par se vjenčao najprije na egzotičnom Baliju, a zatim pred matičarom u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici. Pažnju je tada privukla Ilinina ružičasta vjenčanica.

"Pa mislim bila je zapravo ljubav na prvi pogled, trenutak kad je ušao unutra mi je bio ajme meni, a onda kako smo krenuli razgovarati, to se pretvorilo u nešto što mi je odmah bilo vrlo realno da bi moglo trajati i da bi moglo biti nešto jako jako dobro", prisjetila se Ilina u jednom intervjuu.

Pročitajte još
Sandi Cenov pokazao tetovažu posvećenu Balaševiću: 'Još se ne mirim s tim da te više nema'

Njihov brak upotpunjuje i dvoje djece, a par izgleda sretno i zaljubljeno kao i prvog dana.