Play ponuda
Play ponuda
'Pape Dalmatinaca'

'Plačem pape, plačemo svi': za Oliverom žale i Severina, Petar Grašo i Giuliano

Za Oliverom žali čitava glazbena estrada, a oproštaji na društvenim mrežama se nižu

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Tabloid.hr/ 29.7.2018. u 15:08
Play ponuda

Smrt Olivera Dragojevića izazvala je emotivne reakcije njegovih kolega pa i političara. Od Morskog se vuka obožavatelji opraštaju preslušavanjem njegovih najpoznatijih hitova, a suradnici i prijatelji zasuli su društvene mreže porukama.

Nakon emotivnih oprođtaja Gibonnija, Gorana Karana i Cetinskoga, javili su se i Severina, Petar Grašo i Giuliano. 

Severina je objasniča da je upravo na Oliverovim pjesmama učila govoriti prve riječi: "On je u mom DNK, u tvom i u tvom i u svima nama. Hvala ti, pape. Volim te, pape. Plačem, pape. Oprosti mi, pape...svi plačemo", neutješno je napisala. 

Jednako je neutješan i Petar Grašo kojem je Oliver bio jedna od najvažnijih osoba u karijeri. 

"Otišao je čovjek koji je obilježio moj život na svim mogućim nivoima. Prvi je prepoznao talenat u meni, prvi uzeo moju pjesmu kao šesnaestogodišnjaku i pokazao mi put put kojim idem i danas. O našim druženjima i druženjima s njegovim sinovima dok smo bili djeca mogao bih pričati dugo ali neka to ostane zatvoreno u mojoj riznici dragocjenih sjećanja. Bez Olivera ja ne bih bio isti. Bez Olivera nitko ne bi bio isti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Danas se odlomio onaj zadnji most koji je spajao dalmaciju s nekim drugim vremenom-vremenom pjesme, sunca, mora, mog djetinjstva i svega onoga što je on činio svojim glasom, nebeskim talentom, humorom i pojavom koja je postala "svakodnevno dobro ". Postoje u životu stvari koje jednostavno "postoje" i čine život životom - jutarnja kava, kiša, sunce, Oliver.

Od danas dalmacija više nije ista. Nakon Runjića, Arsena i Borisa na neku drugu binu preselio se i posljednji kralj.... Zbogom Oliver i hvala ti i budi miran ... Ostavio si nam neprocjenjivo blago, a mi ćemo ga čuvati i dalje se hvaliti svima da smo te imali i da te imamo!"

Nina Badrić također je bila bliska s Oliverom pa je u opis napisala:" Sve moje vezano je uz tebe oduvijek. I zauvijek. Volim te poput obitelji. I uvijek ću te voljeti. Mirno spavaj dušo moja. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
SVE PREOZBILJNO SHVATILI

Josip za RTL.hr o povratku u 'Superpar' i napetosti s Dragom i Ismetom: 'Nitko se ne zna šaliti, svi su ukočeni'

Tuguje i Giuliano koji nam je ispričao: "Zdenko Runjić, Remi Kazinoti... i sad najveći... Oliver. Vesna, tebi i djeci iskrena sućut. Nema riječi koja bi opisala ovaj gubitak. Tek ćemo vidit koliko je bio velik i koliko će nam faliti... Vic, pjesma, uvijek iskren savjet i dobro društvo. Šaka suza, vrića smija... Bio sam klinjo i čuo me kako pjevam sa društvom na Proizdu.

Tu večer je ima svirku ispred Bate u Veloj Luci. Sinja me je u publici i pozva na binu da dođem pivat. Šta da kažem nego da sam se “usra u gaće”. Iza koncerta mi je samo reka: mali ne pizdi, ti moraš pivat. I jesam. Oliva, hvala ti na svemu." 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAVODNIK BABO

Evo koga je prije samozatajne Zrinke ljubio Bojan Bogdanović: Jednu od najutjecajnijih žena u politici i poznatu domaću glumicu

Play ponuda

Više s weba