Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TULUM OD 0 DO 24

Plaža na kojoj zabava nikad ne prestaje

Ljubav partijanera i Zrća traje već deset godina, a povodom deset godina najbolje zabave u lijepoj našoj Vanja Vascarac snima i film koji će se premijerno pokazati ove zime. No zima je još daleko, a partiji na Zrću traju od jutra do zore!

RTL/ 2.8.2012. u 18:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I dok se turisti diljem jadranske obale žale na manjak ponude, Zrće s tim definitivno nema problema. Tamo zabava doslovno nikada ne prestaje, a za one kojima se oči sklapaju prije izlaska u sitne noćne sate, zabave ne nedostaje ni preko dana.

I suprotno ustaljenom mišljenju da na Zrće odlaze ljudi upitna morala, u Papayi smo sreli ugledne kulturnjake koje baš i nemamo prilike vidjeti na svakom otvorenju paštete.

"To misle oni koji nikada nisu bili ovdje. Ovo uistinu je hrvatska Ibiza", izjavio je baletan TomislavPetranović.

Povodom 10 godina najbolje zabave u Lijepoj Našoj, VanjaVascarac snima film o Papayi, koji će premijeru imati već ove zime, a ne sumnjamo da će svoje mjesto naći i na inozemnim filmskim festivalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svoje mjesto u filmu zasigurno će imati i svi oni koji su poharali plesni podij, pa tako i Tomislav Petranović koji je osvojio svjetsku baletnu scenu. Prati ga nadimak plesni princ bečkih i lisabonskih baletnih pozornica, a mi mu u titulu dodajemo i plesni princ Papaye.

Sretan je bio i Mislav Čavajda kada mu je slavni JeremyIrons nakon predstave Kralj Edip udijelio silne komplimente. I dok je za Mislava partijanje na Zrću sad već stvar prošlosti jer se na Brijunima priprema za ulogu u Cabaret Brechtu, Papaya je spremna za nove goste i neprekidnu zabavu.

Upravo se čita

Image
KAD NEMA LJUBAVI...

Prvi put u 'Braku na prvu' jedan će par živjeti odvojeno nakon medenog mjeseca!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Lažna supruga

Marina Mamić ne krije ljutnju zbog lažnih navoda: 'Zdravko Mamić mi je uništio reputaciju'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba