Play ponuda
Play ponuda
KRIVA JE SCIJENTOLOGIJA?

Pletu se teorije zavjere oko smrti Jetta Travolte

John Travolta godinama je tvrdio kako je Jett bolestan zbog otrovnih sredstava za čišćenje. Njegovo ozbiljno stanje liječilo se navodno - psihoterapijom.

Image

travolta travolta

D.K./ 5.1.2009. u 9:52
Play ponuda

LOS ANGELES - Američki mediji ovih su dana puni teorija zavjere oko tragično preminulog Jetta Travolte, 16-godišnjeg sina Johna Travolte i Kelly Preston. Neki novinari, naime, vide povezanost između njegove smrti i njihove vjerske, odnosno, sektaške opredijeljenosti te smatraju da je Jett mogao biti spašen, ali pomoću odgovarajućih lijekova koje zbog scijentoloških uvjerenja njegovih roditelja nikad nije primao.

Jett Travolta bolovao je od Kawasakijevog sindroma zbog čega mu je godinama slabio imunološki sustav. O njegovoj bolesti poznati roditelji nikad nisu pričali pred medijima, a liječili su ga isključivo prirodnim metodama koje se baziraju na psihoterapiji i koje odobrava scijentološka crkva, čiji su gorljivi sljedbenici. Policija je najavila kako će početkom ovog tjedna biti poznati rezultati obdukcije, koji bi trebali pokazati od čega je Jett umro te da li mu se moglo pomoći i spasiti život.

"Želimo izraziti zahvalnost svima koji su nam u proteklim danima slali ljubav i suosjećanje. Jett je bio najdivniji sin kojeg smo mogli poželjeti, a svojim je životom obasjao živote svih svojih bližnjih. Srce nam se slama zbog pomisli da smo s njim proveli tako kratko vrijeme. S nama će biti do kraja života. Vaša potpora i ljubav znače nam mnogo, i daju nam nadu u bolju budućnost", stoji u priopćenju kojeg su John Travolta i Kelly Preston putem interneta poslali u svijet. U prilog im, osim priča o neprikladnom liječenju, ne ide ni policijsko izvješće - njihovi iskazi vremenski se ne podudaraju sa informacijama koje je policiji dalo osoblje hotela.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba