Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
USPJEH ALEXANDRE BURKE

Pobjednica "X Factora" već oborila glazbeni rekord

Prije samo nekoliko mjeseci Alex je bila javnosti nepoznata djevojka s pjevačkim snom, a danas je vlasnica najbrže prodavane pjesme u britanskoj povijesti.

D.K./ 22.12.2008. u 11:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LONDON - Pjesma "Hallelujah" prošlog je tjedna u Velikoj Britaniji oborila sve rekorde prodaje - po treći se put našla na vrhu službene top liste singlova, i to u izvedbi mlade Alexandre Burke, koja je prije nekoliko tjedana pobijedila u reality showu "X Factor". Osim što je pjesma, koju originalno izvodi Leonard Cohen, opet osvojila slušatelje, Alexandra je svojim debitantskim singlom oborila rekord te je postala vlasnicom najbrže prodavane pjesme u britanskoj povijesti.

"Ovo mi je najbolji tjedan u životu!", rekla je Alexandra Burke nakon što je njezina verzija klasika "Hallelujah" zasjela na prvo mjesto britanske top liste i postala najbrže prodavanom pjesmom u povijesti. Talentirana je pjevačica očarala Britance u glazbenom reality showu "X Factor", a pobijedila je unatoč negodovanju glavnog člana žirija, Simona Cowella, koji je u njoj vidio tek "blijedu kopiju Whitney i Mariah".

Da je puno više od kopije, Alexandra je dokazala već u svom debitantskom singlu, a ovih je dana očekuje potpisivanje unosnog ugovora za izdavanje prvog albuma. Mediji je već uspoređuju s Leonom Lewis, koja je u "X Factoru" pobijedila prije dvije godine i doslovno pomela top liste, kao i brojne dodjele nagrada na kojima je redovito proglašavaju najboljim novim izvođačem.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba