Ostalo

Ulični svirač Krešmir prvi je pobjednik showa "Nikad nije kasno"

53-godišnji Krešimir Baričević, uvjerljivo je pobijedio u glazbenom showu 'Nikad nije kasno'. Krešo je oduševio sve prisutne izvedbom pjesme 'You raise me up',

Tabloid.hr
03.04.2017 11:12

"Osjećam se veličanstveno.Veoma polaskano i počašćeno, prvenstveno zato što je priznanje došlo od strane struke. Tu nije usamljen osjećaj mog ushićenja, već se kod mene miješaju i emocije žala što sam ostavio iza sebe svoje kolegice i kolege, za koje smatram da su neki od njih veliki vokalni virtuoze poput Regine, Snježane Demarin, Vladimira Matice i Darka Cerniara. Pretpostavljam da je moja pobjeda bazirana na osjetljivosti same moje interpretacije, odnosno da su kod žirija presudile moje emocije koje sam prenio" zaključio je Krešimir Baričević, pobjednik prve sezone RTL-ovog glazbeno-natjecateljskog showa 'Nikad nije kasno'.

Unatoč pobjedi, Baričević nije zadovoljan kako je izveo pjesmu u finalu, te kako kaže, najbolji nastup mu je bio u polufinalu kada je pjevao 'If I only had time'.

"Pošto je on veliki i iskusan kompozitor, priznajem da me malo strah kakvu će pjesmu napisati, no ne sumnjam u njega. Nadam se da će pjesma biti u mom melankoličnom stilu" kaže Krešo, koji će nastaviti svoju 'karijeru uličnog svirača jer je za njega 'ulica' dio njegovog života.

"U jednom sam gradu jednom ili dva puta godišnje, jer ne želim dosaditi ljudima", zaključio je skromni pobjednik.