Play ponuda
Play ponuda
Srpanj i kolovoz

Počelo je 'Ljeto u Samoboru'

Pobjegnite s vrućeg asfalta u zeleni Samobor.

Image
Foto: Edin Tuzlak
PR/Tabloid.hr/ 6.7.2021. u 8:00
Play ponuda

Ovaj vikend u živopisnom i šarmantnom Samoboru, punom zelenila i prirodnog hlada, službeno je počeo festival 'Ljeto u Samoboru', a bogat program donosi radost djeci i odraslima.

Iako je 'Ljeto u Samoboru' dugogodišnji projekt Turističke zajednice grada Samobora i gradskih institucija, a koji traje cijeli srpanj i kolovoz, ove godine pripremili su i poseban festivalski program koji traje do nedjelje, 11. srpnja, a po prvi put na lokaciji parka kod Samoborskog muzeja, koja se pokazala kao savršen odabir. 

Image
Foto: Edin Tuzlak
Image
Edin Tuzlak

(FOTO: Edin Tuzlak)

U sjenovitom parku punom drveća dogodila se ljetna čarolija kojoj poseban šarm daju jedinstvene dekoracije koje su privukle posjetitelje koji mogu uživati u besplatnim radionicama za djecu te sajmu starih zanata, ljetnom kinu i koncertima. Bajkovit ugođaj priredili su Blachere Illumination – Gospodari svjetla koji su dizajnirali 'Avatar drvo' koje oduzima dah te ostale svjetlosne dekoracije. Niti jedan festival na otvoren ne može bez instagramskih, atraktivnih foto lokacija, a ovaj događaj ih ima bezbroj i već dominiraju feedovima influencera i poznatih lica poput voditelja Dalibora Petka, dizajnerice Kristine Burje, glazbenika Maria Regelja, Maje Bajamić i Antonije Šole te spisateljice Emine Pršić i TikTokera Daria Marčaca koji su posjetili Samobor ovog vikenda. Otvorenje festivala podržali su svojim dolaskom gradonačelnica Petra Škrobot i njezin zamjenik Petar Burić.  

Image
Foto: Edin Tuzlak
Image
Edin Tuzlak

(FOTO: Edin Tuzlak)

Saša Lozar službeno je u subotu svojim nastupom otvorio „Ljeto u Samoboru“ te razveselio i što je najvažnije, nakon dugo vremena, zabavio Samoborce i sve njihove goste. U pratnji vrsnih glazbenika izveo je svoje najveće hitove poput Tajno, Dama, Vrati se, Budi, neizostavni hit 365, te neke omiljene obrade u svojim aranžmanima.
Posjetitelj su uživali i u raznolikoj i originalnoj gastro ponudi samoborskih ugostitelja, a tijekom cijelog tjedna Samobor nudi poseban program povodom otvorenja koji možete potražiti na web stranici samobor.hr. Vrhunac će biti u nedjelju 11. srpnja kada će koncert održati grupa Pavel. 

Iskoristite priliku za piknik, druženje i uživanje u ovoj zelenoj oazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba