Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'zagrepčanka' u lisinskom

Podrška za bivšeg supruga! Jadranka Sloković pogledala premijeru predstave stvarane prema djelu njezinog nekadašnjeg supruga

Odvjetnica je sa nekadašnjim suprugom Branislavom Glumcem ostala u sjajnim odnosima, stoga ne čudi što je podržala premijeru predstave nastale prema njegovoj knjizi

Image
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
RTL.HR/ 30.3.2022. u 10:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču


Premijera predstave 'Zagrepčanka' održana je u KD Vatroslav Lisinski, a svečana prilika okupila je niz viđenih imena domaće javne scene. Među njima se posebno istaknula Jadranka Sloković, koja je ovom prilikom podržala svog bivšeg supruga Branislava Glumca. Naime, predstava 'Zagrepčanka', nastala je u režiji Dražena Krešića, a prema slavnom Glumčevom romanu iz 1974. godine. 

Među brojnim gostima našli su se i Jelena Veljača, Vitor Turšić, Jakov Kitarović, Iva Visković, Ana Maras Harmander, Leonarda Lončar... Branislav Glumac pozirao je, pak, u društvu sjajno raspoložene Danijele Martinović, koja je i sama u Lisinskom nedavno zabilježila važan koncert u svojoj karijeri. 

Image
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
Image
Željko Hladika/PIXSELL

Foto: Željko Hladika/PIXSELL

Jadranka Sloković, inače, velika je Branislavova podrška ostala i nakon njihovog razvoda. Ostali su u najboljim mogućim odnosima, a veliki razlog tome je i njihov sin Filip te svakako zajednička ljubav prema pisanoj riječi. Jadranka je u mladosti bila vrsna prevoditeljica, a Branislav glasoviti književnik pa njihova relacija nikad nije čudila, čak ni onda kada je njihova bračna veza završila. Svojedobno je Branislav prizao da je s Jadrankom ostao u odličnim odnosima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

shimmer fallback
18. OŽUJKA U ARENI

Rammstein dolazi zapaliti Zagreb!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba