Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ADRENALINSKA BOMBA

Podvodno snimanje djevojaka iz Hrvatskog Top modela

Neke su se djevojke u podvodnom snimanju snašle kao ribe u vodi, dok su se neke umalo utopile! Naime, jedna od njih nesmotreno je skočila u bazen i skoro se ugušila haljinom koja joj je pala preko glave kada je zaronila.

Image

top model top model

RTL/ 16.10.2010. u 8:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Izlet u nepoznato iznenadio je djevojke "Hrvatskog top modela by Vanja Rupena", koje su se nastavile natjecati u trećoj epizodi RTL-ova showa. Žiri ih je ovaj put odveo u Tuheljske toplice, a uzbuđenje je nastavilo rasti kada su saznale da ih čeka neobičan zadatak u nesvakidašnjim uvjetima i neprirodnoj okolini - modno fotografiranje u večernjim haljinama pod vodom!

Neke su se djevojke u podvodnom snimanju snašle kao ribe u vodi, dok su se neke umalo utopile! Naime, jedna od njih nesmotreno je skočila u bazen i skoro se ugušila haljinom koja joj je pala preko glave kada je zaronila. Na sreću, fotograf i asistenti odmah su joj priskočili u pomoć tako da se ona nakon nezgode samo dobro nasmijala!

Naporno snimanje završilo je prekrasnom večerom u restoranu baroknog dvorca Mihanović. Sve su djevojke bez puno razmišljanja odlučile što će jesti. Po završetku večere, djevojkama se pridružila Vanja, koja ovaj put nije bila sama, već u pratnji nutricionistice. Ona je djevojkama otkrila kako je večera bila skriveni izazov na kojem su gotovo sve podbacile! Između sedam ponuđenih jela na jelovniku, samo je jedno bilo nutricionistički preporučljivo s obzirom na sastojke i način pripreme. Od svih djevojaka, samo je jedna odabrala za zdravlje preporučljivu večeru.

I ostali dani bili su prepuni iznenađenja i uzbuđenja. Djevojke su boravile u adrenalinskom parku, gdje su trebale prebroditi strah od visine. Jedne su pokazale neustrašivost, dok su se druge čak rasplakale od straha. Mnogo modnih i adrenalinskih situacija dogodit će se pred malim ekranima u nedjelju u 20 sati, a kako su se djevojke snašle na novim zadacima i koja će napustiti show, da bismo saznali, moramo pričekati emisiju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA RTL.HR

Miroslav Ćiro Blažević o supruzi Zdenki: 'Nije dobro, pala je i slomila kuk. Sam se brinem o sebi, a tu je i sin'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba