Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ljepotani, ne ljepotice!

Pogledajte drugačiji izbor za miss!

Pripreme za ovaj izbor za Miss bile su dugotrajne i jako detaljne, a samo najpažljiviji promatrači su mogli primijetiti da pred njihovim očima ne defiliraju rasne ljepotice nego ljepotani. Vodimo vas na izbor najljepšeg transvestita!

RTL/ 30.4.2012. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Još jedan izbor za miss i još jedna skupina prekrasnih žena s ekstenzijama. No, na krive ekstenzije mislite. Njihove su malo južnije.

Ako ih promatramo po stasu, vjerujemo kako bi se i najveći galebari zabunili. No, glas ih ipak odaje, a glas s ovogodišnjeg izbora za miss transvestita Nikaragve, daleko se čuo.

Naime, vladajući su po prvi puta ovu šarenu gomilicu pustili u nacionalno kazalište.

"Danas smo u kazalištu zato što su organizatori uspjeli izboriti bitku nad onima koji su branili seksualne različitosti. Ovdje smo isključivo zbog te borbe", kazao nam je miss transvestita Berdien Lavyeska.

Čak i u 21. stoljeću seksualno različiti vode bitke za jednakost, baš kao što su se nekad za isto pravo borile žene i crnci. Stoga, svaki ovakav izbor njima je ravan revoluciji. Granice je na taj način pomakao i posljednji svjetski izbor za najljepšeg homoseksualca na kojem su, po prvi put, nastupila i dva Afrikanca.

Iako je homofobija i dalje prisutna kako u našem, tako i u društvima diljem svijeta, po,alo nas tješi činjenica kako svake godine civilizacija pomalo postaje tolerantnija i senezibilnija za različite seksualne orijentacije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba