Ostalo

Pogledajte intervju s najpoznatijom curicom na Balkanu

Jeste li čuli za izraz "Bože Petra" i znate li odakle dolazi? To je samo jedan od bisera šestogodišnje Natalije Mitrović, koja je u rekordnom roku postala pravi YouTube hit i po broju klikova pregazila i najveće balkanske zvijezde.

RTL
05.02.2012 18:41

Natalija Mitrović posebna je djevojčica koja je osvojila virtualni svijet, pa smo krenuli u Beograd na jedno upoznavanje.

Svojim izrazom "Bože Petra" dobila je desetine tisuća fanova, a milijuni ljudi su pogledali njezine klipove na YouTubeu. "Bože Petra" postao je pravi kult među tinejdžerima. Natalija Mitrović jako dobro zna koliko je popularna i koliko je gledaju.

Gostovala je u seriji emisija Bijesne gliste koje se emitiraju na TV Centru. Počela je sa samo četiri godine, a najviše pažnje je izazvala svojim čuđenjem na neznanje prijateljice Petre.
Njezin uzdah Bože Petra dobio je brojne kopije i imitacije. U njezinu ulogu uživjela su se djeca, odrasli, ali i stranci.

Natalija se usred snimanja jednom prilikom lupila dlanom po čelu i to prilično jako. I ta je scena dobila niz remixa na YouTubeu obzirom da se Natalija zbilja potrudila da udarac po čelu bude smiješan.

Natalijino slavno Bože Petra dobilo je čak i svoje mjesto u udžbeniku povijesti. Završilo je i u rječniku tinejdžerskog slenga, a mnogima je poslužilo i kao inspiracija za kojekakve internetske dosjetke.

Više o maloj Nataliji pogledajte u prilogu.