Play ponuda
Play ponuda
Mirjana Antonović

Bila je fatalna za glazbenike: Pogledajte kako danas izgleda Kićina 'divna crna žena'

Beograđanka Mirjana Antonović prije više od 40 godina ljubila je pokojnog glazbenika Krunoslava Kiću Slabinca koji joj je posvetio jednu od svojih najljepših pjesama - 'Zbog jedne divne crne žene'

Image
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
T.M./ 24.3.2022. u 11:30
Play ponuda

Prije točno 50 godina legendarni glazbenik Krunoslav Kićo Slabinac otpjevao je jednu od najljepših balada s naših prostora 'Zbog jedne divne crne žene'. Posvetio ju je mladenačkoj ljubavi, Beograđanki Mirjani Antonović koju je upoznao tijekom turneje po Americi.

"U New Yorku sam upoznao prekrasnu ženu, podrijetlom Hercegovku. Sjedila je u Cadillacu, sa šalom oko vrata. Bila je to ljubav na prvi pogled. Imao sam velike planove, čak sam i apartman kupio u Astoriji. Znala je da je pjesma 'Zbog jedne divne crne žene' njoj napisana. Na koncertima bih je posjeo u prvi red, stao ispred nje i pjevao samo njoj. Toliko sam bio opčinjen. Vjerovao sam da će trajati vječno. Pokazalo se da nije mislila doći ovamo, a nisam ni ja mogao ostati tamo. Našla je drugog i ostavila me. Mislila je da će me samo tako preboljeti, no čuo sam da nije do danas. Veza je s moje strane bila poštena i iskrena. Kad smo se rastajali, rekao sam: 'Odlazim mirne savjesti, a bojim se da ti od svoje nećeš pobjeći do groba", rekao je u intervjuu za Večernji list. 

Image
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/Pixsell
Image
Amir Hamzagic/ATAImages/Pixsell

​(FOTO: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL)

Nekoliko su godina održavali vezu na daljinu, ali ljubav nije potrajala. Ona se nije planirala preseliti u Hrvatsku, kao što ni Kićo nije htio u SAD. Tada ga je ostavila i slomila mu srce. Prije nekoliko godina život ih je ponovno spojio, Mirjana je u Zagrebu promovirala svoju knjigu "Ovo nisu istine", a jedan dio posvetila je i pokojnom glazbeniku koji je, kako je rekla, bio i ostao njezina najveća ljubav. 

Image
sudska bitka

Kićina 'crna žena' na sudu: Već godinama nastoji dokazati da je legendarni pjevač otac njezinog sina

Image
sudska bitka

Kićina 'crna žena' na sudu: Već godinama nastoji dokazati da je legendarni pjevač otac njezinog sina

"U njoj je svih tih 40 godina tinjala želja da se pomirimo, a ni ja nisam indiferentan, jer ipak smo imali nešto zajedničko pa, ako ništa, da barem ostanemo prijatelji i ne umremo posvađani. U kontaktu smo danas, razgovaramo, vidimo se", rekao je Kićo 2019. godine. Godinu dana nakon, legendarni glazbenik je preminuo, a 'divna crna žena' nije krila tugu što ju je zauvijek napustila 'ljubav njezinog života'. 

Image
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Image
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

(FOTO: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL)

"Javili su mi da je naš Kićo Slabinac preminuo. Danas smo izgubili veliku legendu, prijatelja, voljenu osobu i velikog čovjeka. Par dana prije nego što je trebao u bolnicu Kićo me zamolio da mu obećam da ćemo u nebu biti zajedno. Obećao mi je da će me nazvati čim otvori oči... Mnogo će nam svima nedostajati, a posebno meni. Sućut njegovoj obitelji", napisala je prije dvije godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: Facebook
Image
Facebook

Inače, Mirjana se pokazala kao fatalna žena i za srpskog glazbenika Miroslava Ilića s kojim je, kako tvrdi, dobila sina Devina. Glazbenik pak negira očinstvo te je u nekoliko navrata odbio napraviti DNK analizu kako bi utvrdili očinstvo. No, Mirjana je uporna u svojoj namjeri te već godinama s glazbenikom obilazi sudove. 

"Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom, Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretirajući rođeno dijete", poručila je 'crna žena'. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sjećate se da su bili skupa?

Ljubavna priča Sanje Doležal i Dražena Petrovića trajala je godinu dana, a istu večer kad su se upoznali, ona je upoznala i njegove roditelje

Play ponuda

Više s weba