Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Mišićavi školarac

Pogledajte kako izgleda 10-godišnji fitness guru

Jedan američki školarac postao je prava televizijska zvijezda kad je otkriveno da se tjelovježbom bavi od svoje pete godine te da je snimio i vlastiti DVD. Ima jedan cilj - potaknuti ostalu djecu da žive zdravo.

E.M./ 11.10.2011. u 11:44
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

C.J. Sinter je 10-godišnji dječak koji se od svoje pete godine aktivno bavi tjelovježbom. 

Sada i druge učenike želi potaknuti da dođu u formu uz pomoć raznih vježbi, trčanja i nogometa, a da se istovremeno odlično zabavljaju.

Zovu ga fitness guruom, a već je izdao i DVD za tjelovježbu. Čak bi i mnogi odrasli muškarci voljeli imati njegove trbušne mišiće.

"Možete se ići igrati vani poput neke djece, ali većina njih će se vratiti kući nakon deset minuta. Ako za to vrijeme vježbate, tijelo će vam se više znojiti pa ćete izgubiti suvišne kilograme.

Gotovo trećina američke djece i adolescenata pati od prekomjerne tjelesne težine zbog čega su izloženiji srčanim bolestima, dijabetesu i astmi.

Za Amerikance je C.J. pravi primjer zdravog dječaka koji se može zabavljati bez fast fooda i gaziranih pića. Nastupa po mnogim dvoranama gdje druge školarce potiče na brigu o vlastitom zdravlju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FASCINANTNE SNIMKE

Uživajte u pogledu na Zemlju uživo iz svemira!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba