Ostalo

Pogledajte kako je Djed Mraz oduševio petogodišnju curicu!

Jedna petogodišnja Amerikanka ove će blagdane zasigurno dugo pamtiti. Umjesto igračaka, od Djeda Mraza poželjela je tatu koji ratuje u Afganistanu. Pogledajte kako joj je želja ispunjena!

RTL
10.12.2012 17:57

Većina mališana mašta o svjetlucavim božićnim darovima, koje će im roditelji krišom staviti pod bor. Malena Brielle ovih je blagdana imala puno veću želju, a svoju je tešku brigu otkrila onome u koga zna da može imati povjerenja. Jednom od najboljih dječjih saveznika - Djedu Mrazu.

Za najveće iznenađenje u životu petogodišnje Brielle pobrinula se njezina majka. Malena ništa nije slutila kada je s obitelji pošla uživati u blaglanskim svjetlima i okićenim ulicama i trgovinama. Ali to je nije uspjelo razveseliti. Tužnoga se lica jadala Djeda Mrazu kada se dogodilo Božićno čudo.

"Apsolutno je sjajno biti kući", rekao je Steven Olk , tata malene Brielle. A kuća Olkovih bez Stevena je bila prazna. Nedostajao je supruzi i mlađoj kćeri. Ipak, nitko nije patio kao Brielle, koja je s ocem posebno bliska.

"Samo sam htjela da to za Brielle bude posebno. To što Stevena nije bilo utjecalo je na svih nas, ali na nju najviše, jer jako su povezani", izjavila je majka Andrea .

Oni koji ga poznaju, kažu da inače hrabri Steven može izdržati sve, ali ne i tugu kćeri, kojoj je svojim dolaskom vratio osmjeh na lice.