Play ponuda
Play ponuda
u ime cijele nacije

Pogledajte kako je Donalda Trumpa napao simbol Amerike - bjeloglavi orao Uncle Sam

Tijekom snimanja naslovnice za Time na kojoj je Trump pozirao sa simbolom amerike, bjeloglavim orlom, veličanstvena ptica ga je u jednom trenu napala, a američki časopis je sada odlučio objaviti video

Ines Lukić/ 9.12.2015. u 21:18
Play ponuda

Usred skandala republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trump, koji se našao na meti kritika zbog još jedne svoje nevjerojatne izjave, odnosno poziva na "potpunu i kompletnu" zabranu ulaska muslimana u SAD, Time je objavio urnebesan video.

Trump se u kolovozu ove godine s orlom fotografirao za naslovnicu Timea, a veličanstvena ptica ga je u jednom trenu napala. 

Tijekom snimanja, Trump je posegnuo za bočicom aspirina, no orao to nije očekivao pa je krenuo prema njemu i počeo snažno mahati krilima.

Čini se kako se Trump ptici već na prvu nije nimalo svidio, a kandidat za republikansku predsjedničku nominaciju jedva je izvukao živu glavu. Na kraju je ipak uspio sačuvati sve vlasi svoje uvijek savršeno počešljane frizure.

Orlovo ime je Uncle Sam, nacionalni je simobl Sjedinjenih Američkih Država, star je 27 godina i čini se kako je Trumpu u ime američkog naroda rekao što misli o njemu.

Trump je kasnije rekao kako je ptica nevjerojatno opasna, ali jako lijepa.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KADA GLUMCI TULUMARE...

Neki su i nakon 17 godina ostali isti: Ovako je partijala ekipa serije 'Zabranjena ljubav'

Play ponuda

Više s weba