Ostalo

Pogledajte prve fotografije bračnog para Livaja! Marko i Iris blistaju od sreće

Iris Rajčić i Marko Livaja vjenčali su se nakon osam godina veze, a nakon ceremonije vjenčanja otišli su sa uzvanicima slaviti u restoran Adriatic Grašo

Barbara Marinović
02.05.2022 18:50

Prve fotografije mladenaca su tu! Marko Livaja i Iris Rajčić vjenčali su se na Sustipanu, a potom su se zaputili u restoran Adriatic Grašo, gdje će se slaviti do kasno u noć sa uzvanicima, među kojima su i brojna poznata imena iz javnog života. Marko Livaja i Iris Rajčić u brak su ušli uz glazbenu podršku klape Cambi Kaštel, koji su im prije same svadbene ceremonije otpjevati 'Cesaricu'. Zapjevali su i nakon održane crkvene ceremonije koju je, inače, predvodio fra Žarko Relota. Budući da svećenik poznaje mladenku još otkako je bila djevojčica, ne sumnjamo da je ceremonija bila time značajnija i dirljivija.

Iako se Iris po dolasku na Sustipan štitila kišobranima, dio čipkane vjenčanice ipak su fotografi uspjeli uhvatiti i tako dočarati svu ljepotu nekadašnje manekenke. Mlada je do crkve stigla u pratnji ujaka Marija Budimira i kume Lane Pavić, dok je Livaja stigao u društvu dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva.

PXL_020522_93265985.jpg

Voljeni Hajdukovac na svadbu je pozvao svog trenera, brojne suigrače iz kluba, ali i ljude koji mu od djetinjstva puno znače. Na svadbi su se našla i poznata imena iz života lijepe Iris. Uz kumu Lanu Pavić, bila je tu i Ana Gruica Uglešić s obitelji te ujna joj Doris Dragović, koja će se, ne sumnjamo, na slavlju prihvatiti i mikrofona.

Šuška se da će na svadbi pjevati i Jelena Rozga te da će bračni par Livaja zaplesati prvi ples uz glazbenu podršku Jasne Zlokić. Podsjetimo, Iris i Marko u vezi su već osam godina te su u braku dobili i dvoje djece.

PXL_020522_93265984.jpg