Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
od gućka do pršutinga

Pogledajte urnebesne trenutke Kerumova mandata

Glasači su rekli svoje - i najkontroverzniji gradonačelnik u povijesti Splita morao se suočiti s izbornim rezultatima. Njegova četverogodišnja vladavima ponajviše će ostati upamćena po ispadima i gafovima, a što je to sve Željko Kerum ispričao za svoga mandata poslušajte u videu.

RTL/ 20.5.2013. u 17:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sinoć u taboru Željka Keruma mnogo lošija atmosfera no inače. Nakon prvih rezultata ostalo je samo trgnuti jednu za hrabrost i obratiti se medijima. 

Prisjetimo se njegova prvog gradonačelničkog radnog dana. Stigao je prije svih i iz prikrajka vrebao na neradnike, da bi uskoro i sam počeo izbivati pa ga na gradskom vijeću mjesecima nitko nije vidio.

Skandalom je započeo i prvi dan u Saboru, gdje je ušao sa svojom sekom. Od svih ljudi, jedino je on zakasnio na prisegu.

Jezik nikad nije uspio zauzdati, bez obzira na to kako važne funkcije obnašao. Ovo je išlo njegovoj kolegici iz Gradskog vijeća: "Đava te ludu odnija, da te đava ludu odnija, ko te okotija tako ludu?".

Ovo je išlo novinarima koji su pisali da je njegova Fani u poslovnim problemima: "Gućak ću mu rukama iščupat".

Sve trajno što je imao, čuvao je za izborni foto finiš. Betoniranje križa na Marjanu, otkrivanje spomenika. Ipak, jedna od zadnjih ostavština je trend pršutinga koji je zabavio mnoge s viškom vremena.

Gradonačelničku će uskoro i službeno izgubiti, ali hladna i neugrijana fotelja u saboru još ga uvijek čeka. Teško će samo s jednim mandatom biti upamćen kao jedan od najuspješnijih gradonačelnika, ali njegovi ispadi već su ušli u povijesne knjige.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA MODNE PISTE

Sjećate se nje? Tihana Zrnić dugo je izbivala iz javnosti, razlog je i ljubavni život, a sad se vratila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba