Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'približite se'

Pogledajte video koji dokazuje da ljepota nije u savršenstvu

Organizacija koja brine o hendikepiranim osobama napravila je seriju lutki prema stvarnim osobama s invaliditetom kako bi pokazala svima da su savršene lutke u izlozima dućana daleko od stvarnosti.

Image
Foto: YouTube screenshot
RTL/ 17.12.2013. u 9:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nije tajna da savršena plastična tijela koja viđamo u izlozima nisu replike ljudi koji kraj njih prolaze, ali to ne znači da ona to ne mogu ili ne trebaju biti.

Pro Infirmis, organizacija koja brine o hendikepiranima, napravila je seriju lutki prema stvarnim osobama s invaliditetom, radeći s ljudima kao što su Jasmine Rechsteiner, pobjednica natjecanja Miss Handicap koja ima deformaciju kralježnice, ili Erwin Aljukić, glumac koji boluje od bolesti krhkih kostiju, piše Huffington Post.

Nakon što su izrađene, lutke su postavljene u izlog u dućanima u Zurichu, što je dodatno obradovalo aktere prema kojima su napravljene.

Projekt je nazvan "Jer tko je savršen? Približite se", a pridruženi video je u proteklih nekoliko dana pogledalo više od 7,5 milijuna ljudi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
gdje je nestala?

Sjećate se bivše supruge Nike Kranjčara? Samozatajna Simona nakon razvoda povukla se iz javnog života, a sreću pronašla u odvjetniku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba