Play ponuda
Play ponuda
famozne tikvice

Pohane tikvice vol.2: Ozana ponovno snimila video zbog kojeg je postala poznata prije 12 godina

Ako ste propustili video koji je snimila prije više od 10 godina, evo remakea

Image
Foto: YouTube Screenshot
Tabloid.hr/ 29.7.2020. u 10:00
Play ponuda

Svi se jako dobro sjećamo najpoznatijeg recepta za tikvice koji je prije desetak godina na YouTubeu objavila tada 11-godišnja Ozana za "Princess OzanaTV". 

Danas Ozana Pevec Marić ima 23 godine, tadašnji je YouTube kanal obrisala, a nedavno se vjenčala i dobila dijete. 

Image
Foto: YouTube/Screenshot
Image
YouTube/Screenshot

(FOTO: YouTube Screenshot) 

Sada je ponovno otvorila YouTube kanal, a u prvom je videu iskreno progovorila o tome kako su je godinama psihički zlostavljali zbog starih videa.

"Svi znate tko sam. Svi ste pričali o meni, svi ste pisali komentare o meni. Sada sam ovdje da stanem na kraj nekim stvarima jer je ipak prošlo 12 godina. U to se vrijeme promijenilo mnogo toga. U tih sam 12 godina pročitala mnogo stvari o sebi za koje nisam ni znala. Tu sam da kažem ono što je i ono što nije istina", započela je Ozana.

"Tada sam te videe snimala na nagovor bliske osobe. Nisam očekivala da će ih itko vidjeti, trebali su biti samo za obitelj i prijatelje. Na kraju ih je vidjela Hrvatska pa onda Balkan. Zbog tih sam videa prošla pakao. Maltretirali su me, vrijeđali i slali baš ružne poruke iz ne znam kojeg razloga. Realno, nikome nisam ništa napravila. Snimala sam video kako se pohaju tikvice, kako vježbam, skačem u more s luftića... 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Bia sam dijete koje je čitalo jako ružne poruke od toga da se ubijem i da ne zaslužujem život. Mislim da to nije nešto što bi dijete trebalo čitati. Da nisam imala oko sebe toliko ljudi koji su me podupirali, da nisam bila snažna, to je moglo završiti puno gore. Mogla sam si uduzeti život", rekla je Ozana.

No, sljedeći vikend koji je objavila odmah nakon ovog je remake prvotnog koji ju je proslavio. Pogađate? Da, recepti s tikvicama, točnije pohane tikvice.

"Mislim da je to nešto što me obilježilo. Mislim da me svi povezuju s pohanim tikvicama i da je to jedno zabavno iskustvo koje bi bilo super ponoviti", započela je Ozana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
VEĆA MOTIVACIJA ILI PROBLEM?

Voditelj Enis otkrio ulogu parova iz prošlih sezona 'Superpara'. Pogledi su sve rekli: 'Nije fer'

Najprije je otišla na plac u nabavku tikvica, a onda smo mogli pratiti kako ih u kuhinji poha. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba