Ostalo

Pokazali veliko srce: Evo tko su nogometaši koji su istrčali na teren kako bi pomogli djeci u Petrinji

Humane zvijezde Hrvatske nastavljaju svoju misiju, ovaj put u Popovači.

RTL.hr
12.09.2021 18:30

Tamo se jučer održala humanitarna utakmica za obnovu dječjeg vrtića "Petrinjčica" iz Petrinje koji je teško nastradao u potresu.

"Nama je ovo 132. akcija u 18 godina djelovanja i evo drago nam je da nakon dvije godine pauze zbog korona mjera ponovno nastavljamo igrati i nadamo se uveseljavati djecu", izjavio je Miroslav Bičanić.

Na humanitarnoj utakmici sudjelovali se nekadašnje nogometne zvijezde poput Nike Kranjčara, Borisa Živkovića, Marka Viduke, ali i Gorana Vlaovića koji se uvijek rado odazove na manifestacije poput ove!

"Mislim da s obzirom kad se vidi tko je sve došao, da smo se svi zaželjeli nekog ovakog druženja koje je spojeno sa humanitarnim karakterom koje naša udruga već godinama promiče", kazao je Vlaović pa dodao: "Stvarno sam na puno tih situacija i utakmica bio i kažem, nije bilo razloga da se ne pojavim i danas."

Prije dva tjedna oženio se za bivšu miss Universe Hrvatske Ivanu Mišuru s kojom je nedavno dobio i dijete. Biti otac sedmomjesečne djevojčice, i to na pragu pedesete, ne predstavlja mu ni najmanji problem.

"Ne, hvala Bogu ne, uglavnom budim ja nju ujutro, haha. Stvarno spava lijepo i što se toga tiče, tu nema problema.", komentirao je Vlaović.

Osim nogometnih veterana, na utakmici su sudjelovali i brojni estradnjaci poput Slavena Knezovića i Amira Kazića Lea . Ok, znamo da nogometaši imaju sva nogometna pravila u malom prstu, no kako se s nogometnim terminima snalaze ljudi iz svijeta glazbe i filma? Hmm, pa možete provjeriti u videu!