Ostalo

Policajki zbog selfija u toplesu prijeti otkaz: u službenom vozilu se fotkala polugola s puškom u ruci

Nidia Garcia je izabrala potpuno krivi način za 'ubijanje' dosade na poslu koji ju je koštao radnog mjesta

vijesti.hr
20.04.2016 12:13

U ovo moderno doba, mnogi korisnici Facebooka, Snapchata i Twittera koriste te društvene mreže i kako bi preko njih razmjenjivali golišave fotografije.

Meksička policajka Nidia Garcia je tako na svom Facebooku odlučila objaviti fotografiju u toplesu koja ju je koštalaradnog mjesta, ali joj i osigurala internetsku slavu.

Njezina polugola fotkau policijskom automobiluje ubrzo došla i do njezinih nadređenih pa je Nidia ekpresno suspendirana na neodređeni rok, a prijeti joj i otkaz.

Tu joj nije pomogla ni poduža isprika koju je objavila na Facebooku.

"Pogriješila sam što sam si dopustila ovakvu fotografiju za vrijeme radnog vremena, dok sam još nosila policijsku uniformu. Ministra sigurnosti i pravde, ali i načelika želim zamoliti za ispriku zbog tog svog nemoralnog čina. Osjećam se zgađeno zbog štete koju sam nanijela svojim kćerima, suprugu, roditeljima, braći, ali i cijeloj obitelji", napisala je Nidia.

Ali ovu meksičku policajku nije pretjerano potresla suspenzija jer je na Facebooku nastavila objavljivati seksi fotografije, no ovaj put malo manje golišave.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.