Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ne zna se što joj je bilo

Pomahnitala krava ozlijedila petero ljudi: policajca spasila pancirka

Krava je iz nepoznatih razloga probila ogradu pašnjaka na kojem je bila sa stadom i krenula prema centru. Prvo ju je pokušao zaustaviti vlasnik, ali je nije uspio sustići

Image

Krava

Foto: Thinkstockphotos.com
I.H./Hina/ 20.4.2015. u 9:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da pancirka štiti od metaka dobro je poznato, a da može spasiti i od kravljih rogova spoznao je njemački policajac koji se našao oči u oči s tom pobješnjelom domaćom životinjom.

Krava je iz nepoznatih razloga probila ogradu pašnjaka na kojem je bila sa stadom i krenula prema centru obližnjeg Waiblingena, grada s 53 tisuće stanovnika na jugu Njemačke. Prvo ju je pokušao zaustaviti vlasnik, ali je nije uspio sustići.

Pobješnjeloj se životinji potom malo tko usudio stati na put. Prošla je osam kilometara i u svom je pohodu ozlijedila dvojicu policajaca i četvero civila.

"Krava je stajala dva metra ispred mene, najednom se zaletjela i udarila me rogovima", ispričao je 51-godišnji policajac. Uvjeren je da ga je samo pancirka spasila od težih ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U potjeri za pomahnitalom kravom na koncu je sudjelovalo osam policijskih vozila, jedan motocikl i helikopter. Uspio ju je tek zaustaviti veterinar pištoljem za uspavljivanje.

Što je kravu toliko uzrujalo - nije poznato.

Upravo se čita

Image
STVARI SE MIJENJAJU

Bračna putovanja za neke će biti burna, a druge zbližiti: 'Jedva čekam da opet ostanemo sami i nastavimo gdje smo stali’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA O KOJOJ BRUJI HRVATSKA

Tko je fatalna Silvia Dvornik? Družila se s Pecinom suprugom Irenom, iza sebe ima brak i gradi glazbenu karijeru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba