Ostalo

Ponovno u problemu s vlastima: Kontroverzna starleta Soraja Vučelić privedena u Crnoj Gori

34-godišnju starletu privela je policija u Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično djelo nepostupanja po zdravstvenim propisima.

Tabloid.hr
04.05.2020 07:55

Crnogorska starleta Soraja Vučelić ponovno je u problemima s vlastima.

Kako prenosi srpski Blic , 34-godišnju starletu privela je policija u Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično djelo nepostupanja po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

S njom je uhićena još jedna ženska osoba iz Podgorice.

"Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dvije ženske osobe, S.M. i M.M., a koje nisu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog kretanja. Osim kršenja mjere zabrane međugradskog prometovanja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja u kojima nisu članovi zajedničkog obiteljskog domaćinstva. S.M. i M.M. su lišene slobode i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiteljuu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima", prenio je Blic izjavu iz Uprave policije.

Ovo nije prvi put da starleta ima problema s vlastima, jer joj je 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju, navodno zbog povezanosti s kriminalnim miljeom.

Naime, sukladno Zakonu o strancima, nekim se ljudima može zabraniti ulazak u Srbiju u cilju zaštite javnog poretka ili sigurnosti Srbije i njenih građana.

Sa Sorajom su na tom popisu bile i neke druge starlete iz identičnog razloga.