Play ponuda
Play ponuda
ŽENSKE VEČERI

Ponovo počinju najpoželjnije Très chic filmske večeri u Kaptol Boutique Cinema

Kako opisati idealnu, opuštenu i zabavnu žensku večer?

Image
Foto: Promo
PR/Tabloid.hr/ 7.7.2021. u 7:00
Play ponuda

Nije ni potrebno ako 15. srpnja posjetite Kaptol Boutique Cinema jer je na programu Très chic – filmska večer za žene. Posjetiteljice koje već dobro poznaju program, ponovno će moći uživati u najljepšem zagrebačkom kinu, a za one koji nisu do sada bile – ovo je savršena prilika  da ga upoznaju s obzirom da je kino, nakon duže stanke, ponovno otvoreno. Ovoga puta za smijeh i opuštanje zadužena je francuska komedija ‘Tajne azurne obale“.

Osim konceptualnih kutaka gdje ćete moći iskusiti nešto novo i koji će biti savršena kulisa za „bijeg iz grada“ te koji će evocirati dašak francuske rivijere, očekuju vas izuzetni pokloni partnera kao i niz iznenađenja. Naravno tu su i partneri iznenađenja.

Dodatni šarm večeri daje novouređeni Centar Kaptol koji sjaji novim sjajem uz osnovni moto  #gdjegraddolazipredahnuti. Samim time pruža dodatni osjećaj ugode pri odlasku u omiljeno kino ili cinema bar. Za mnoge ljude, kino je svakako više od same navike, to je stil života, a komfor i doživljaj koji pružaju Très chic večer iz premijere u premijeru potvrđuju da je upravo to signature program u Kaptol Boutique Cinema.

Čast da ponovno otvori Très chic večeri pripala je francuskoj komediji 'Tajne azurne obale'; u glavnim ulogama su Christian Clavier, Rossy de Palma, Gérard Depardieu, a radnja filma događa se u ljeto 1970. godine. Kao i svake godine, milijarder Claude Tranchant i njegova supruga Eliane borave u raskošnoj vili u Saint-Tropezu. Čini se da im ništa ne može pokvariti dobro raspoloženje ali ( uvijek postoji jedno „ali“) radnja postaje napetija kad Claude posumnja da je žrtva pokušaja ubojstva! Poziva svog prijatelja Chiraca da angažira usluge najboljeg inspektora iz Pariza, no u srcu ljeta dostupan je samo inspektor Boulin kojeg tek nekoliko tjedana dijeli od odlaska u mirovinu. Vrlo osebujnim metodama slijedi trag uznemirivača, a kako završava ova zanimljiva francuska komedija pogledajte od 15. srpnja.

Ulaznice za TRES CHIC: TAJNE AZURNE OBALE u distribuciji Blitza su već u prodaji, a možete ih kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na https://bit.ly/3jMn0TB.

Izdvojit ćemo još nekoliko novosti iz Kaptol Boutique Cinema; od 10. srpnja započinje program WOW LJETO na valovima dobrih filmova koji traje do početka rujna, a 13. srpnja izdvajamo koncertni film beogradskog benda Buč Kesidi koji će u dvorane Kaptola donijeti savršen zvuk mladog pop – rock elektro dua. Planirajte i 17. i 18. srpnja jer vas  u Kaptol Boutique Cinema očekuju zanimljive aktivnosti u okviru svemirskog vikenda jer na veliko platno stiže dugoočekivani „Space jam: Nova legenda“ u distribuciji Blitza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najljepša slovenka

Jahte, gole cure i ludi tulumi: Tko je Ula Šemole, prva djevojka u regiji koja radi za ''kralja kocke'' Dana Bilzeriana

Play ponuda

Više s weba