Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dobar poslovni potez

Posao mu 'cvate' zbog dvije ovce koje se druže s gostima

Lee Kwang-Ho, vlasnik kafića "Thanks to Nature" kaže da njegove dvije ovce borave u kafiću već tri godine, ali da je taj poslovni potez znatniji odjek polučio tek ovih dana, pred početak zodijačke godine ovce

K.T./HINA/ 9.2.2015. u 7:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vlasniku kafića u južnokorejskoj prijestolnici Seoulu posao cvate uoči dolaska kineske Nove godine koja stiže u četvrtak, 19. veljače i nosi oznaku Godine ovce, a poslovni uzlet pripisuje dvjema ovcama koje se u lokalu druže s gostima.

Lee Kwang-Ho, vlasnik kafića "Thanks to Nature" kaže da njegove dvije ovce borave u kafiću već tri godine, ali da je taj poslovni potez znatniji odjek polučio tek ovih dana, pred početak zodijačke godine ovce.

Mnogi Južnokorejci tijekom godine nastojat će provesti nešto svoga vremena blizu ovaca, a moj kafić nudi lakšu alternativu odlasku na farme, kaže Kwang-Ho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ističe da ni stranci nisu rijetkost među posjetiteljima.

"Ne znam kako je ovo mjesto postalo poznato, ali imao sam posjetitelja iz cijelog svijeta koji dolaze zbog ovaca - iz Makedonije, Saudijske Arabije, Novog Zelanda, a za neke i ne znam odakle su, kaže poduzetni Kwang-Ho.

Upravo se čita

Image
SJEĆATE GA SE?

Ikona 'Ljubav je na selu': Josip Tratnjak iskrenošću je osvojio gledatelje, a prošle godine saznao je da ima polusestru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FASCINANTNE SNIMKE

Uživajte u pogledu na Zemlju uživo iz svemira!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba