Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NEMA ŠALE

Posh suprugu Davidu zabranila intervju sa seksi Talijankom

Iako tvrdi da nije posesivna, Victoria svome suprugu ne dopušta da se kreće u društvu atraktivnih žena, pa je tako morao odbiti intervju s prelijepom voditeljicom.

Image

beckham beckham

D.K./ 19.12.2008. u 16:58
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Uoči dolaska u Italiju, u koju se obitelj Beckham privremeno seli zbog Davidovog angažmana u nogometnom klubu Milan, Victoria se itekako pobrinula kako ne bi imala konkurenciju. Davidu je, naime, stigla ponuda za intervju na TV postaji SkySports, ali mu ga je supruga zabranila kad je čula da se za njega sprema najseksi Talijanka u sportskom novinarstvu, Ilaria D'Amico.

Victoria Beckham je, pišu talijanski mediji, Ilariju pretražila na internetu te shvatila da je riječ o koketi koja je svojim atraktivnim izgledom već izludjela neke poznate Talijane. Iako je intervju isprva odobren, iz Beckhamovog "kampa" stigla je odbijenica, a inicirala ju je navodno upravo Victoria, koja ne želi opet proživljavati preljubničku traumu s kojom se suočila prije nekoliko godina.

Beckham je, naime, svojedobno priznao avanturu s asistenticom Rebeccom Loos, koja je nakon kratke tajne veze mjesecima pričala o "danima s Beckhamom" i utržila popriličnu svotu novca. Iako se tada pričalo o "sigurnom razvodu", Posh Spice je progutala ponos i odlučila spasiti brak, pa otad djeluje - preventivno.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba