Ostalo

Posljednje fotografije Ivane Mišerić na Instagramu dokazuju kako se odlično zabavlja nakon prekida te...

Šuška se kako su voditeljica Ivana Mišerić i poduzetnik Sandro Maur prekinuli višegodišnju vezu.

Tabloid.hr
30.06.2020 10:45

Prije otprilike dva tjedna po gradskim se kuloarima počelo pričati o prekidu radijske voditeljice Ivane Mišerić i mladog poduzetnika Sandra Mura .

Ivana je prvi put javnosti pokazala svog 5 godina mlađeg dečka, osnivača hrvatsko-slovenskog start-upa Bellabeta 2018. godine. To je učinila fotografijom s Maldiva na koje su golupčići otišli na odmor.

Par je zatim uselio u njegov raskošni stan te nabavio neodoljivog kućnog ljubimca, samojeda, no čini se kako je negdje zapelo.

Sumnju je probudila činjenica da je do sada Ivana uvijek objavljivala fotke iz stana u centru Zagreba u kojem su zajedno živjeli, a onda su početkom svibnja objave počele imali lokaciju njezinog obiteljskog doma u Velikoj Gorici.

Lijepa voditeljica nije obrisala zajedničke fotografije na društvenim mrežama, što je čest znak modernih prekida, no u posljednje vrijeme objavljuje samo fotografije sebe i druženja s bliskim prijateljicama.

Nije bilo teško primijetiti kako Ivana izgleda bolje no ikad, pa dio javnosti zaključuje kako očito ne tuguje previše, iako još uvijek nije službeno potvrdila prekid.

Voditeljica se nedavno odmarala u ženskom društvu na Cresu na kojem je očito napunila baterije za nove privatne i poslovne pothvate.

"Pozlata. Glow. Light. Sve kak treba", poručila je Ivana pored selfieja. A ako ona tako kaže..