Play ponuda
Play ponuda
Posljednji trenuci bili su mu sretni

Aki Rahimovski sa svojom Barbarom i njihovom kćerkicom krenuo u šetnju, a onda ga je počelo stezati u prsima

Aki Rahimovski svoje je posljednje trenutke proveo sretan. U subotu ujutro krenuo je sa kćerkicom i partnericom Barbarom u šetnju

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
RTL.HR/ 24.1.2022. u 12:34
Play ponuda

Posljednje trenutke života Aki Rahimovski proveo je sretan. Subotnje jutro započeo je ranim ustajanjem, a odmah nakon doručka pozvao je svoju partnericu Barbaru, s kojom je posljednjih godina živio u Novom Mestu, da s njihovom dvoipolgodišnjom kćerkicom Antonijom provedu dan na suncu. Bio je sjajno raspoložen, piše Jutarnji list o posljednjim trenucima proslavljenog glazbenika.

Posljednje godine Akija Rahimovskog: Živio je u malom slovenskom gradu, a prije dvije godine dobio je kćer

Kristijan Rahimovski oglasio se objavom koja slama srce: 'Tatek moj, otišel si mi prerano...'

Nije se stigao još jednom vidjeti s majkom! Aki je u posljednjim trenucima života planirao put u Skoplje

Menadžer pokojnog Akija: 'Kiki je bio jako zabrinut, mjesecima ga je molio da počne zdravije živjeti...'

Dan prije čuo se sa sinom Kristijanom, a dva dana ranije se u Zagrebu vidio sa članovima Parnog valjka te sreo brojne prijatelje koje zbog korone nije mjesecima vidio. Svima je pričao da se osjeća sjajno nakon operacije tijekom koje su mu ugrađena četiri stenta, a govorio je i da jedva čeka s dečkima ponovno na pozornicu. Za manje od mjesec dana trebao je s bendom krenuti na turneju. 

Image
Foto: PIXSELL
Image
PIXSELL

Foto: PIXSELL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Aki je kobne subote bio dobro raspoložen, veseo

 Sa svojom Barbarom i njihovom kćerkicom uputio se na izlet, otišli su u šetnju proplancima koji okružuju vikendicu Barbarine majke. No, tijekom šetnje počeo ga je stezati u prsima. Nije se obazirao, no kada je stezanje postalo jače, požalio se Barbari. Uspjeli su doći do automobila koji je ona odjurila do Hitne pomoći, no, nažalost. Bilo je prekasno, Aki je otišao.

Akijevi suradnici prisjetili se svega što su prošli: 'U jednoj godini smo po 150 dana bili zajedno. Dug maturalac, druga obitelj'

Aki Rahimovski odrastao je uz glazbu i dijelio ju je sa svima. Svoju obitelj čuvao je samo za sebe i smatrao ju je najvećom vrijednošću

Ubrzo se proširila vijest o njegovom odlasku, a cijela regija s teškom tugom dočekala je tužnu vijest. Akijev sin Kristijan nije smogao snage ništa reći, a njegov prijatelj i suradnik Husein Hasanefendić Hus odmah se zaputio sa skijanja za Zagreb, teško potresen. Kristijan i njegova polusestra Dina Rahimovski ovih dana za ocem tuguju zajedno. Uz njih su njihova djeca, Akijeva obožavana unučad. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISKRENO O SVEMU

Azelma za RTL.hr o tome da se razočarala u Dragu: 'Njegove se izjave kose s onime što je u kući'

Brojni glazbenici i članovi HGU-a na raspolaganju su obitelji, kojoj sada treba pomoć oko organizacije posljednjeg ispraćaja Akija Rahimovskog. Ispraćaj će se održati u Zagrebu, gradu u kojem je najveći dio života radio i kojem je toliko dao. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba