Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ISPECI, PA RECI

Poslušajte ovogodišnje bisere naših političara!

Čini se da smo već svjedočili predizbornim biserima koji će ući u povijest. Dok su jedni proizišli iz brzine, a drugi iz elementarnog neznanja, neke su dobro nasmijali, ali i zaprepastili.

RTL/ 15.11.2011. u 18:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predizborna kampanja još nije ni počela, a biseri se samo kotrljaju i čini se da već imamo citate koji će ući u povijest. Jedni biseri proizišli su iz brzine, a drugi iz elementarnog neznanja, neke su dobro nasmijali, ali i zaprepastili.

Kad bi neki pretendenti na vruće saborske fotelje govorili malo tiše, svima bi nam bilo lakše.

Biseri iz Kerumove radionice samo se kotrljaju. Splitski gradonačelnik i njegova sestra, koja je 'bezecirala' saborsku fotelju, očito imaju isti 'smisao za humor'.  

Dalmacija ima još jednu političku diku. Misica Banić suvereno jaše listom HČSP-a, a mrsko joj je sve nehrvatsko i homoseksualno. Dotična tako tvrdi da se za Srbina nikad ne bi udala i da joj se ne može dogoditi da bi odgojila sina homoseksualca.

Ekipa 'sjever lijevo' ne mrzi nikoga, pogotovo kad popije koju čašicu više proslavljajući novu gradonačelničku titulu.

Uz nemaštovite ovogodišnje izborne parole, svi bi se ipak trebali držati 'one ispeci, pa reci'. Peći očito ne znaju, pa ćemo se, sigurno ovih dana još svega naslušati.

Najbolje predizborne bisere poslušajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba