Play ponuda
Play ponuda
penis pati zbog debljine

Postaje li trbuh glavni muški ponos?

Trećina Britanaca mora se dobro zagledati niz svoj trbuh ako misli išta vidjeti. Njihovi su znanstvenici utvrdili da postoji jednostavan, brz, ali pouzdan test jesu li u rizičnoj skupini od raznih bolesti. Ako si od trbuha ne vide muškost, vrijeme je za uzbunu. Prolaze li Hrvati test ili trbušno salo polako postaje glavni muški ponos?

RTL/ 18.9.2012. u 18:20
Play ponuda

"Svugdje smo išli zajedno. U izlaske, na plažu, na romantične večere s damama. Bilo nam je super. Zna da je i dalje uvijek tu negdje, ali već ga pet godina nisam vidio. Nedostaje mi", kazao je jedan Britanac govoreći o svom penisu.

No, tako svjedoči čak svaki treći muškarac u Velikoj Britaniji. Ali posljednje istraživanje pokazalo je i da dvije trećine Hrvata ima previše kilograma, a čak 40 posto ljudi je u kategoriji prekomjerne tjelesne težine.

Uzalud to što na europskoj karti penisa sa svojih 14.77 centimetara zauzimamo solidnu sredinu, kad svoj ponos trećina Hrvata ne može vidjeti.

Kao da samo to nije dovoljno, već pogled samo na trbuh znači da imate pet puta veći rizik obolijevanja od dijabetesa tipa 2 i tri puta veći rizik za dobivanje raka crijeva.

Ali tu su i druge bolesti na koje liječnici stalno upozoravaju.

"Čak se javljaju znatno češće koronarne bolesti, infarkt miokarda, srčana slabost, aritmije, moždana kap. Pretpostavlja se da bi se za trećinu smanjio broj malignih bolesti na svijetu, kad ne bi bilo debljine", pojasnio je endokrinolog Joso Jelčić.

Srećom pa postoji rješenje, iako se ono mnogima neće svidjeti. Centimetri, sala, a ne muškosti, tope se u obliku znoja.

"Na žalost mnogih, radom trbušnjaka, otklona trupa i sličnih vježbi, nećemo istopiti masne naslage na trbuhu, već ćemo samo dobiti jaču muskulaturu. Paradoksalno, mogao bi se i povećati struk. Također, suprotno mišljenje mnogih, današnje najjednostavnije rješenje za to je intenzivno vježbanje", kazao je trener Davor Emeršić.

Važno je napomenuti da ovo nisu vježbe za produljenje penisa, ali jesu za smanjivanje trbuha. Nije ni zdravstveni aspekt za baciti, ali kada ponovno vidite prizor koji podsjeća na vitalnu mladost, sve će se isplatiti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Play ponuda

Više s weba