Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DIRLJIV GOVOR NA KOMEMORACIJI

Potreseni Gibonni jedva zadržao suze: 'Kapetane, sve je kako triba...'

Gibonni je na komemoraciji za Olivera održao dirljiv govor koji je rasplakao okupljene u splitskom HNK

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Tabloid.hr/ 31.7.2018. u 12:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U splitskom HNK danas je održana komemoracija za Olivera Dragojevića na kojoj su se okupili članovi obitelji, državni vrh, kolege i prijatelji pokojnog splitskog pjevača.

Posebno dirljiv govor održao je Zlatan Stipišić Gibonni, koji je jedva zadržavao suze pričajući o Oliveru

"Dragi prijatelji. Ima jedna slika od prije dvi godine. Zima, Oliverova kuća. Prva vrata i prvi susjed je ribarnica. S druge strane jedna konoba, zove se Ribar. I ništa prirodnije nego to di mu je misto. I gledan ga kako se veže, zima strašna, škura bura. Veže se i on i sinovi, ukočen i smrznut s onom svojom kapom, i nosi kesu s ribom šta su uvatili. To je ta slika koju san želio podijelit s vama jer na toj slici je sve - njegovo rodno misto, njegova kuća, nejgova familija, njegovo more. Di je tu muzika? Slika je puna muzike, jer tu su i Galeb i ja i Stine i Nokturno. Iza škura je i Cesarica i Moj lipi anđele što kuva obid za njih, koja me zove da ostanem s njima. To je Oliver, najslavniji, najveći, priko mola ide smrznut", ispričao je Gibonni pa nastavio: 

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj/PIXSELL

"Ima jedna priča koju sam čuo od mog prijatelja Dražena, nisam bio prisutan, ali mi je ispričao... Kad je Oliveru pozlilo prije 10 godina i kada je upao u more, pa je to završilo na najbolji mogući način... Vidili su ga negdje u avionu iz Splita za Zagreb i onda ga je on napao, kaže - 'Oliver, šta nam radiš? Čuvaj se, što ćemo bez tebe?!' I cili avion se diga i počeli ga napadati - 'Čuvaj se, šta nam radiš?' Jedan čovjek je reka: 'Ako nam odeš ti i užga nam se Marjan, onda smo propali'. Meni je ova vijest bila ka da se užga Marjan. Oliver je... sve smo rekli, ništa nismo rekli", ispričao je. 

"Rekao je da je on na svome brodu i kapetan i sluga. Ja znam da je on mislio na svoj brod. A svi koji smo mu prijatelji znamo da je to istina u svim drugim segmentima života, i u njegovoj muzici, i kakav je bio u životu. Ja bi želija reći svome kapetanu da je sve kako triba i da je svo ovo more samo za te", zaključio je Gibonni zadržavajući suze. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba