Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dosjetljivi menadžeri

Potukli se kako bi se riješili stresa!

Kada stres nakupljen na poslu previše pritisne glavu, tu istu glavu treba dobro protresti udarcem kolege. Tako su barem zaključili menadžeri koji se protiv napetosti izazvane obvezama bore u ringu. Borbe menadžera u Japanu su hit, u kojem sudjeluju i Europljani. Ostavili su svoje aktovke i navukli boksačke rukavice! Zanima li vas kako izgleda antistres terapija batinama?

RTL/ 27.5.2013. u 18:11
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svakodnevnu borbu mozgova menadžeri su zamijenili sirovom borbom u ringu. Japanci su se dosjetili, Europljani spremno prihvatili. Poslovni stres razbit će batinama. Crna odijela zamijenili su šareni dresovi. Mentalno rivalstvo prelazi u tjelesno. Pobjeda je stvar ponosa.

Rad u moćnim tvrtkama izaziva stres, balansiranje po rubu rokova koji se ne smiju premašiti. Ovo je večer opuštanja. Publika otkopčava prvi gumb na inače čvrsto stegnutim košuljama. S opuštanjem kravata opuštaju se i oni sami. Vrijeme je za navijanje. Švicarci, Britanci, Danci. Svatko za svoje.

Dobri mečevi jednom na godinu održavaju se i u Chicagu. Razlog je isti: stres. No umjesto terapije šakama ovdje se provodi terapija jastucima.

Jastukom po glavi da bi se iz glave izbacilo sve što je viška. Teška glava postaje laka poput pera iz jastuka. A vratimo se malo na našu pero laku i nešto težu kategoriju.

Japanska anti stres terapija, čini se, izaziva drugi stres. Šepurenje znanjem sada je zamijenilo šepurenje snagom. Opet pritisak.

Ipak, sramote nema. Vjerni menadžeri svoju će tvrtku podržavati koliko god ona u večeri borbe udaraca u ego dobila.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
danas žive bez kapljice

Tko su najpoznatiji hrvatski liječeni alkoholičari?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba