Ostalo

Povratak nakon teške ozljede, oporavak trajao mjesecima! Zvijezda omiljenih serija vraća se na posao

Nakon teške ozljede koljena zadobivene tijekom igranja košarke i 5 mjeseci oporavka atraktivni glumac Vladimir Posavec-Tušek vraća se na kazališne daske i to s predstavom Tesla-prilagođavanje anđela čiju režiju potpisuje. Evo koji su još događaji obilježili tjedan

Ana Zgrebec
21.03.2022 15:00

Koncert Petra Graše

Ovako je Petar Grašo u prepunoj zagrebačkoj Areni započeo dugoočekivani koncert. Iako je kasnio sat vremena, publika je bila u deliriju, a iznenađenja su se samo nizala. Gost iznenađenja bio je njegov punac Tonči s kojim je otpjevao najveće hitove. Uz to, glazbenik je s publikom proslavio svoj 46. rođendan.

"Ovo je prvi veliki koncert, imao sam nevjerojatnu sreću da budem prvi koji otvara novu staru eru. Kako ovdje tako i u Sloveniji, izuzetno sam sretan i zahvalan publici. Večeras je za mene bilo jedna od najljepših večeri", izjavio je Petar Grašo.


Novi fosili

Story je za svoj 20. rođendan priredio veliko iznenađenje - koncert najdugovječnijeg hrvatskog pop sastava Novih fosila. U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 5. travnja Sanja Doležal , Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnaga spremaju spektakl.

"Želimo postići dobru vibru i da svi otiđu puna srca u ova teška vremena kući uz Sanju, Zeca i Marinka koji izvode hit do hita Novih fosila", kazao je Vladimir Kočiš Zec.

'Ja sam za ples', 'Košulja plava', 'Da te ne volim', samo su neke od vječnih melodija s kojima će Story proslaviti svoj okrugli 20 rođendan i s kojima ćemo se prisjetiti nekih dobrih starih vremena.


Povratak na kazališne daske

Nakon teške ozljede koljena zadobivene tijekom igranja košarke i 5 mjeseci oporavka atraktivni glumac Vladimir Posavec-Tušek vraća se na kazališne daske i to s predstavom Tesla-prilagođavanje anđela čiju režiju potpisuje.


"Mi smo se bavili Nikolom, njegovom dušom, ono što je on osobno, predstava govori o borbi za čovječanstvom i želi otkriti tajnu silama tame i to je borba za njegovu dušu i sve je jedan rollecoaster", izjavio je Vladimir Posavec-Tušek.

Pročitajte još
Uzbudljiv tjedan iza nas! Plenković s influencerom, slavne maškare, Snježana sa suprugom u Veneciji

Uz njega na kazališnim daskama je zgodni Momčilo Otašević , a predstavu je moguće pogledati 26. ožujka u AvantGardenu.


Beauty Salon 'Petra'

Da žene vole otići na dobre kozmetičke tretmane već se dobro zna, zato ne čudi kako smo brojna poznata lica uhvatili na otvorenju novog prostora zagrebačkog beauty salona.

"Idem na trepavice već godinama i uopće ne znam kako mi oko izgleda bez trepavica", Hana Hadžiavdagić .

"Najviše volim ovdje dolaziti na masaže zato što se beskrajno ugodne a isto tako na tretmane lica zato što sad sam otprilike u ti godinama", tvrdi Vanda Winter.

Tijekom 14 godina postojanja ovaj kozmetički salon postao je mjesto u kojem su ove dame pronašle oazu ljepote, a Antonija Tretinjak otkrila nam je i na koje tretmane najčešće idu

"Tu su uvijek aktualni kad dođe ljeto anticelulitne masaže. Hana je apsolutni ljubitelj naše Tesle. Vanda je uvijek tu na pedikuri, manikuri, tretmanima lica. Nju recimo moramo za lice ono Vanda vrijeme je, dođi, nemoj nas sramotit", smatra Antonija Tretinjak.

Ma nakon ove prozivke sigurni smo da ni jedan tretman više neće preskočiti.