Play ponuda
Play ponuda
javno se obratila

Povratak Simone Mijoković: Bivša manekenka jednim potezom oduševila obožavatelje

Bivša manekenka zaključala je profil za javnost, a više od 40 tisuća fanova sada svakodnevno može uživati u njezinim novim objavama. Ipak, Simona ne isključuje mogućnost da ponovno jednog dana deaktivira profil na Instagramu...

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
T.M./ 27.1.2022. u 9:30
Play ponuda

Simona Mijaković razveselila je brojne obožavatelje na društvenim mrežama! Bivša manekenka svojim pratiteljima na Facebooku otkrila je kako je ponovno aktivirala profil na Instagramu. U objavi je otkrila i zašto se odlučila vratiti u virtualni svijet nakon petogodišnje pauze. 

"Osjetila sam u srcu da ovo podijelim... Prije četiri dana opet sam aktivirala svoj stari profil na Instagramu. Na poticaj srca i par osoba rekla sam si: "hajde idem upaliti, iako ne znam što mi to treba", započela je Simona objavu pa otkrila zbog čega je prije pet godina prestala koristiti Instagram. 

Image
Foto: Facebook
Image
Facebook

"Kada sam se prije 5 godina maknula s njega, bilo je to najviše zato što me 'duhovno gušio'. Nikako se nisam mogla 'pronaći' da budem na njemu. Sve je bilo previše svjetovno... I kako da ga sad opet palim? Hm... razmišljala sam. Ali u srcu je bio poticaj. I nakon dva dana napisala sam anketu (ovdje na story) da što mislite hoću li ostati ili još brže opet ugasiti", napisala je.

Image
Foto: Facebook
Image
Facebook

Dodala je i da joj se javila prijateljica i rekla kako treba neko vrijeme ostati aktivna na društvenim mrežama jer postoji mogućnost da će nekog obožavatelja dotaknuti s riječju svjedočanstva. 

"Inače kada su navečer online molitve meni je jako teško uz djecu moliti jer su i glasni, živahni i jednostavno 'ne daju ti', ali jučer sam upalila, pitala muža je l' mogu moliti s njima online i rekao je da. Dragi prijatelji, ja do sada nikada nisam osjetila takvu milost i pomazanje, mir i radost u molitvi online", napisala je Simona za kraj. Bivša manekenka zaključala je profil za javnost, a više od 40 tisuća fanova sada svakodnevno može uživati u njezinim novim objavama.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POKAZALA ČARI NA ČIOVU

EKSKLUZIVNI VIDEO: Vlatkica u toplesu i ilegali

Play ponuda

Više s weba