Ostalo

Crkveno vjenčanje prije dolaska djeteta na svijet! Poznati su detalji vjenčanja Hane i Graše, zna se i kum

Da su stvari između Hane i Graše nikad bolje i ozbiljnije ekskluzivno smo otkrili krajem prošle godine. Prvi smo objavili da je vjenčanje zaljubljenih glazbenika sasvim izvjesno tijekom 2022. godine, a sada je poznat i točan datum

T.M.
04.02.2022 13:15

Splitski glazbenik Petar Grašo i njegova izabranica, glazbenica Hana Huljić uskoro će stati pred oltar, a sada je poznat i točan datum crkvenog vjenčanja. Index doznaje da će 'sudbonosno da' izgovoriti u crkvi svetog Frane u Splitu, a ceremoniji će prisustvovati samo najbliža obitelj i prijatelji.

Navodno će na vjenčanju biti i neka poznata imena među kojima su umirovljeni košarkaš Dino Rađa s obitelji, koji bi, prema pisanju Glorije , trebao biti i Grašin kum.

Petar Grašo i Hana Huljić

(FOTO:Žarko Bašić/PIXSELL)

Da su stvari između Hane i Graše nikad bolje i ozbiljnije ekskluzivno smo otkrili krajem prošle godine. Prvi smo objavili da je vjenčanje zaljubljenih glazbenika sasvim izvjesno tijekom 2022. godine, a sada je poznat i točan datum. Od izvora smo doznali i kako vjenčanicu kreira bračni par koji stoji iza modnog brenda Arileo.

Podsjetimo, za ljubav Petra Graše i Hane Huljić doznalo se početkom listopada prošle godine, kada su ih fotografi uhvatili u romantičnoj šetnji centrom Zagreba. Ni jedno ni drugo nisu skloni komentirati niti odavati detalje velike ljubavne priče, no jasno je da su jako sretni zajedno te da jedno u drugome vide srodne duše.

Sredinom prošlog mjeseca saznalo se i kako Hana i 15 godina stariji glazbenik čekaju prvo zajedničko dijete , a sretnu vijest nam je potvrdila Martina Podgorski.

"Informacije o trudnoći gospođice Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao što znate Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti. Za vjenčanje planova još nemaju", javila je voditeljica komunikacija Petra Graše Martina Podgorski.